דילוג לתוכן

פסטו סרפדים

פסטו סרפדים

ממרח ירוק משגע שמשלב את הסרפד ונותן את כל ההזנה והריפוי שיש לו להציע.

דאל עדשים וינבוט השדה

המתכון המנצח של השף טל דדון מתוך המפגש הסתווי של קורס ליקוט מקצועי.
הדאל הזה נעים, טעים ומאוד משביע. הפירות של ינבוט השדה מעניקים לו טעם אומאמי, והפרחים של השומר משדרגים את הטעם ומקלים על העיכול.
מומלץ להגיש עם סלסת עגבניות ועם צזיקי (מתכון שניתן למצוא באפליקציה).

מים מועשרים במינרלים וטעמי פטל

מכירים את המים המועשרים בטעמים שיש בפיצוציות?
חוץ מהטעמים והמינרלים, הם גם מועשרים בסוכר.
חיפשתי את הגירסה הטבעית למשקה הזה ומצאתי.
משתמשים בעלי פטל קדוש.
למה?
כי לעלים יש טעם עדין של פטל (בחליטה קרה. אם תוסיפו מים רותחים הטעם יהיה נורא),
כי הם עשירים בסידן, ברזל, ויטמין C ועוד.
כי הם מפחיתים דלקתיות, ומסייעים למטבוליזם.
אני ממליצה לצפות בסרטון שבלשונית הוראות ההכנה כדי לראות את כל הפרטים.
אני מאוד אוהבת לצאת לטיולים עם המים האלה בתיק שלי, וגם שולחת את הילדים לבית הספר איתם.

שמן היפריקום לעזרה ראשונה, שיקום ושיפור מראה העור, וכאבים

הסרום הזה שמכינים מפרע מסולסל הוא בעל איכויות שיקומיות, אנטי-אייג'ינג וטיפוח העור. הוא תורם למראה עור נפלא. אפשר להשתמש בו בערב, ובבוקר למרוח מקדם הגנה.הסרום הזה יכול לשמש אתכם גם למצבי עזרה ראשונה, הרפס בשפתיים, שלבקת חוגרת, צלקות ודלקות, וגם למצבים של כאבי שרירים כתוצאה מתהליך דלקתי ולהפחתה כללית בתחושת הכאב.לשימוש חיצוני בלבד.

סלט ירוק מוקרם עם תותי עץ בוסר-שף טל דדון לקורס ליקוט מקצועי

בחודש מאי עונת התותים בעיצומה.
ואת התותים הבשלים אנחנו יכולים לאכול כמו שהם.
ואילו שימושים יש לתותי הבוסר?
מוסיפים אותם לרטבים של הסלט וכך מקבלים חמצמצות טעימה (ובהתאם מוסיפים פחות לימון).

ושימו לב לחלב המקדמיה שמכינים במתכון הזה שיכול לשמש אתכם בהמון מתכונים.