כשהאוכל הופך לחוויה - סיור ליקוט, סדנת בישול וארוחת שף

הטבע כבר לא יראה לכם אותו הדבר... ויהיה לו טעם אחר לגמרי...

סדנת יום בהנחיית אביבית ג'וטי ושף טל דדון :

נצא אל הטבע,

נכיר פטריות וצמחי בר למאכל ולמרפא של העונה,

טל ילמד איך לעבוד עם הטעמים של הטבע במטבח.

הטבע כבר לעולם לא יראה לך אותו דבר, והטעמים שלו ישארו איתך…

 

נפגשים ב2.1 בשעה 9:30 ביער קסום באזור המרכז (מיקום מדויק ישלח לנרשמים).

הסיור הבא: 22.1 בשעה 9:30 באזור המרכז.

הצצה לארוחה:

מה בסדנא?

מומחית הליקוט אביבית ג'וטי ברקוביץ' תחשוף בפניכם את הסודות הכמוסים והטעימים של הטבע בסיור ליקוט בטבע באזור המרכז.
ובסוף הסיור נגיע הישר למטבח של השף טל דדון לארוחה מפוארת בת 7 מנות המשלבת בין מה שליקטנו, למה שטל מביא מהחקלאי האורגני.

תארו לכם שאתם הולכים ביער יחד עם מאסטרית ליקוט ושף.

המאסטרית מגלה לכם על הסגולות של הצמחים והעצים שצומחים בדרככם, אתם טועמים ונהנים ממה שעד לפני רגע היה נראה כמו עשב ופתאום הוא ממלא את הפה שלכם בטעמים מלאי עומק וייחוד, אתם מלקטים מהצמחים שפתאום הפכו לתאוות החיך שלכם ובסוף השף מבשל לכם ארוחה מדהימה מכל הטוב הזה.

נכון שזה נשמע חלומי?

מומחית הליקוט אביבית ברקוביץ'  ושף טל דדון ארגנו עבורכם בדיוק את החלום הזה. 

יום בטבע שמשלב הכרה של צמחים מקומיים ובישולם לכדי ארוחת שף מפנקת בת 7 מנות!

ולכל הטוב הזה הוספנו גם את המתכונים שתקבלו הביתה.

 

אז אם אתם חובבי אוכל ורוצים לתת לחיך שלכם ארוחה מפנקת, ייחודית, מתפצפצת מטעמים ועל הדרך גם בריאה, הצטרפו אלינו למסעדה הפתוחה הכי גדולה שיש – הטבע.

את הבוקר תתחילו בסיור עם מומחית הליקוט אביבית ג'וטי ברקוביץ' אשר תחשוף בפניכם את הסודות הכמוסים והטעימים של הטבע בסיור ליקוט ביער שופע בפטריות וצמחים באזור המרכז.

בסיום הסיור תצטרפו אל השף טל דדון במטבח השטח שלו. טל יסביר על האיכויות הקולינריות של הפטריות והצמחים והוא יכין לכם וידגים הכנת מנות מהטבע (הכל טבעוני לגמרי).

הכל מסתיים בארוחה מפוארת בת שבע מנות שכולה על טהרת הצמחים שליקטתם, ירקות אורגניים וחומרי גלם איכותיים, והכל תוך שימוש בכלי בישול העשויים מחומרים טבעיים: ברזל יצוק, חימר על אש חיה וטאבון עצים.

איך הכ​ל התחיל?

טל דדון למד אצלי בקורס הליקוט השנתי לפני שנתיים, וכבר אז הוא התאהב בטבע ושילב את חומרי הגלם המדהימים שליקטנו ביחד במסעדות בהן עבד (אנסטסיה, זכאים, ננוצ'קה והוא בנה תפריטים במסעדות טבעוניות רבות) ובאירועי הבוטיק שהוא עשה.

בכל פעם שטעמתי את האוכל שלו, שעושה שילוב בין בריאות לבין טעם מופלא, עם המון טריקים שמבינים לעומק את חומרי הגלם.

השנה, אחרי שנתיים של ניסויים, התחלנו להוציא סיורי ליקוט משותפים. התגובות שקיבלנו היו מטורפות. הבנו שעלינו על משהו חדש.

הסדנא הזו לא תשפיע רק על הבילויי שלכם בטבע
היא תעשה לכם מהפכה במטבח!

זו הרפתקאה טעימה בטבע, 
תכירו לעומק את הפטריות וצמחי הבר של העונה.

אני אשתמש בכל טכניקות הלימוד שפיתחתי בשנים האחרונות 
כדי שיהיה לכם הכי קל ללקט בבטחון וגם אספק את התמיכה המתאימה לזה.

אתם יודעים שיש לי אמצעים מיוחדים 😉

אם אתם רוצים זיקוקים בטבע ובמטבח
ואתם רוצים להחזיר איתנו את המישלן לטבע

בואו, 
אנחנו כבר מדליקים את האש….

** בכל פעם שאנחנו מוציאים סיור או קורס הם מתמלאים בצ'יק.

 

כדי לדעת לחשוב כמו שף. מה הולך עם מה? איך לשלב טעמים? איך להפוך כל צמח לכוכב?

שף שמעביר את הטכניקות המיוחדות שלו כך שהמטבח לא יראה לכם שוב אותו הדבר.

אם יש לך שאלות, מלא פרטים ונחזור אליך:

מה תקבל בסיור?

סיור ליקוט חווייתי להיכרות עם צמחי הבר למאכל ולמרפא

הדרכים הכי טובות לשלב את הצמחים במטבח בצורה בריאה,

מעטפת של ידע וחוויה תוך כדי תנועה וטעימה, 

ארוחת שף מפנקת ועשירה הכוללת יין טבעי ללא הגבלה.

מה אומרים משתתפי הסדנאות שלנו?

ההשקעה שלך

 כמה עולה החוויה השלמה,

כולל סיור ליקוט

סדנת בישול

וארוחת צהריים של השף טל דדון?

ההשקעה שלך היא: 

390 ש"ח

עכשיו בהנחה מיוחדת למי שנרשם באופן עצמאי 350 ש"ח בלבד .

(ההנחה היא למי שנרשם לבד, בלי שנצטרך לחזור אליו טלפונית)

 

כולל סיכום על הצמחים והמתכונים שתקבלו הביתה

נפגשים ב2.1 ב9:30 ביער קסום באזור המרכז
או 22.1 בשעה 9:30 באזור המרכז.

יש לכם שאלות?

מה התלמידים אומרים עלינו?