לרכישת ספר הליקוט "הטעם שבטבע"
זאת ההזדמנות שלכם לרכוש את המדריך המקצועי ביותר לליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא בישראל, במחיר שלא הצעתי מעולם (ולא בטוח שאציע שוב) – רק 150₪ (במקום 165₪ בחנויות). כבר מעל 7,400 איש כבר רכשו את הספר (יותר מ־1,700 ספרים נחטפו עוד לפני שיצא לאור, בקמפיין הדסטארט הקודם).
אז אם קרה לכם שטיילתם בטבע, ראיתם צמח מעניין ושאלתם את עצמכם "מה זה?" "אפשר לאכול אותו?" "למה הוא טוב?" – הספר הזה הוא בדיוק בשבילכם! חובבי התחום, מטיילים, משפחות עם ילדים סקרנים, אוהבי טבע ואוהבי ארץ ישראל ימצאו בספר הזה מקור למידע המוסמך ביותר, המקצועי ביותר והמלהיב ביותר של עולם הליקוט. ומצד שני, זה ממש כיף סתם לשבת בבית, לדפדף בספר, לראות אילו מתנות יש לטבע להעניק לנו ולקבל רעיונות לצמחים שבא לכם ללקט או אילו מתכונים להכין. אז אם אתם לא יכולים לחכות וכבר מתחשק לכם לצאת החוצה ולהתחיל ללקט, זו הדבר המושלם עבורכם.
פאולה ולאון
אתר וואלה
כאן 11
תכנית הבוקר – פותחים יום
מגזין ערוץ עשר – טל פרידמן
כך שבכל עונה ובכל מקום בארץ בו תלכו לטייל - תמצאו בספר מה ללקט
כשרים פרווה, טעימים ובריאים שניתן להכין בעזרת צמחי המאכל המופיעים בספר
על צמחי הבר, סוגי העלים, איך לשמור על עצמכם ועל הטבע ועוד
לגבי כל צמח מופיע הסבר איפה הוא גדל, אילו חלקים אוכלים וסקיר של ערכים תזונתיים ורפואיים (מתוך מחקרים מדעיים)
של חלקים שונים של הצמח בשלבי החיים השונים במגוון זוויות (מאת צלמי טבע מקצועיים) כדי שתוכלו לזהות וללקט בעצמכם
אין סיפורים אלא מאמרים מדעיים שקראתי וניתחתי - לא מעשיות וסיפורים אלא מדע
על נייר איכותי, כך שיהיה קל לזהות את הצמחים ויעמוד במבחן הזמן וישרוד בתנאי השטח
נכנס לכל תיק בקלות כך שהוא ילווה אתכם לכל טיול בטבע או בשכונה, הספר נכתב בשפה יומיומית ועדכנית, המתאימה לכל אחד (לא צריך תואר בבוטניקה כדי להבין את הספר)
אביבית ג'וטי ברקוביץ – מלאכית הליקוט שלכם
אני מדריכת ליקוט מוסמכת ומנוסה MsC. Sce. תמיד אהבתי לטייל בטבע,
אבל לא תמיד הכרתי את הטעם של הטבע.
הרגשתי החמצה – שיש עולם שלם בטבע שאני לא מכירה.
למזלי, לפני כמה שנים הגעתי במקרה לסיור ליקוט והתאהבתי.
אני אוהבת את החוויה הכיפית הזאת בטבע שבה אני הולכת בטבע,
אוספת צמחים טעימים, מכינה ארוחה מלאה מהטבע, שמפוצצת בויטמינים ומינרלים שכבר אין באוכל של היום (פתאום כבר לא חסר לי ברזל),
חוזרת הביתה מלאת אנרגיה ועם תחושה מצויינת.
בזכות הליקוט יש לי ביטחון בטבע ואני יודעת שאני יכולה לסמוך על עצמי שאסתדר בכל מצב.
אחרי שאני יוצאת לטבע קל לי לקבל החלטות, אני יכולה לחתוך בקלות התלבטויות שפעם היו לוקחות לי לפחות שבוע. חקרתי ולמדתי ליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא אלפי שעות. כתבתי את ספר הליקוט ״הטעם שבטבע״ שהפך לרב מכר וזכה לתגובות אוהדות בתקשורת ובשנים האחרונות הכשרתי עשרות מורים לליקוט שמלמדים בהצלחה במסגרות השונות.
כן, בספר נמצאים 56 מתכונים עם צמחי הבר שפיתחתי במהלך השנים עם השפים שעובדים איתי.
כן. כל המתכונים בספר כשרים פרווה, וגם טבעונים כמובן.