צ'אי חרובים וסמבוק – שף טל דדון

קבלו את המתכון לשוקו-צ'אי מנצח שהפך ליקוט של יומיים בצפון לחם ומחזק במיוחד.
אתמול חזרתי מסיור של יומיים בצפון עם הקורס שלי.
נסענו ליומיים של סיורי ליקוט אקסטרים,
וארוחות שף מפנקות בטירוף.

בכל פעם שחזרנו מהליקוט, סמוקי לחיים ומתלהבים מהסלסלות המלאות,
טל השף שלנו, קיבל את פנינו עם הצ'אי חרובים המפנק שלו.
בזכות כל המרכיבים המיוחדים,
הוא גם מרגיע את מערכת העצבים,
גם מחזק את מערכת החיסון, מעולה לשיעול,
וגם מחמם את הגוף.
בקיצור – בול מה שצריך עכשיו.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן