מתכונים

דאל עדשים וינבוט השדה

מים מועשרים במינרלים וטעמי פטל

חומץ מתותי עץ – והוראות הכנה לחומץ ואלכוהול מפירות

צ'אי חרובים וסמבוק – שף טל דדון

שמן היפריקום לעזרה ראשונה, שיקום ושיפור מראה העור, וכאבים

חורשט יער – שף טל דדון לקורס ליקוט מקצועי

סלט ירוק מוקרם עם תותי עץ בוסר-שף טל דדון לקורס ליקוט מקצועי

צ'ילי קון חרוב / אביתר רז

גרגרי תורמוס ארץ-ישראלי מבושלים

מרק מיניסטרונה עם שורשי גדילן – שף נדב מלין

גריסי פנינה אחד אחד עם סרפד וחמציצים של השף טל דדון

קציצות ירוקות שלימד אותי השף טל דדון

דילוג לתוכן