סלט ירוק מוקרם עם תותי עץ בוסר-שף טל דדון לקורס ליקוט מקצועי

בחודש מאי עונת התותים בעיצומה.
ואת התותים הבשלים אנחנו יכולים לאכול כמו שהם.
ואילו שימושים יש לתותי הבוסר?
מוסיפים אותם לרטבים של הסלט וכך מקבלים חמצמצות טעימה (ובהתאם מוסיפים פחות לימון).

ושימו לב לחלב המקדמיה שמכינים במתכון הזה שיכול לשמש אתכם בהמון מתכונים.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן