בוצין מפורץ הוא צמח מדהים למערכת הנשימה. יש בו שילוב של חיטוי (אנטיבקטריאלי ואנטיויראלי) עם הפסקת שיעול ופינוי הריאות ודרכי הנשימה.
אבל הבוצין הוא לא צמח מאכל. אז איך צורכים אותו?
טוב ששאלתם, הכנתי לכם כאן מתכון מצולם עם 2 מתכונים להכנת סירופ שיעול מבוצין.
אני כותבת כאן מתכון אחד בטקסט, ומוסיפה סרטון עם הדגמה של המתכון השני.
שניהם פשוטים וקלים ונותנים תוצאה טעימה גם לילדים.
המתכון פורסם לראשונה בספר "המדריך לאוהבי טבע שניתן להשיג מכאן.