מים מועשרים במינרלים וטעמי פטל

מכירים את המים המועשרים בטעמים שיש בפיצוציות?
חוץ מהטעמים והמינרלים, הם גם מועשרים בסוכר.
חיפשתי את הגירסה הטבעית למשקה הזה ומצאתי.
משתמשים בעלי פטל קדוש.
למה?
כי לעלים יש טעם עדין של פטל (בחליטה קרה. אם תוסיפו מים רותחים הטעם יהיה נורא),
כי הם עשירים בסידן, ברזל, ויטמין C ועוד.
כי הם מפחיתים דלקתיות, ומסייעים למטבוליזם.
אני ממליצה לצפות בסרטון שבלשונית הוראות ההכנה כדי לראות את כל הפרטים.
אני מאוד אוהבת לצאת לטיולים עם המים האלה בתיק שלי, וגם שולחת את הילדים לבית הספר איתם.

רכיבים

1 ליטר מים בטמפרטורת החדר או קרים (בשום אופן לא חמים)

10 עלי פטל קדוש שטופים

קנקן או בקבוק או כד מתאים

הוראות הכנה

  1. שמים את עלי הפטל בקנקן/בקבוק/כד ומוזגים מעליהם את המים.
  2. משהים לספיגת טעמים שעתיים עד 4 שעות (אפשר גם כל הלילה).
  3. זהו. המים המועשרים מוכנים.
דילוג לתוכן