ולשלב ירוקים עם מרירות קלה במתכון שיוצא טעים מאוד.
זה מתכון ערבי מסורתי שלימדה אותי יערה שחם.
הוא פורסם לראשונה בספר "הטעם שבטבע" שניתן להשיג מכאן.
זמן הכנה בדקות: 15
מספר מנות במתכון: 5
רכיבים
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]
הוראות הכנה
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]