בראוניז בלוטים

מתכון לבראוניס טבעוני מעולה שמשלב את הפירות של אלון התבור (בלוטים).
המתכון באדיבות לקטית העל יערה שחם.

(המתכון עושה שימוש במתכון בסיס של קמח בלוטים. אפשר ללחוץ כאן למעבר למתכון).

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן