קמח חרובים מתוק

קמח החרובים הוא חומר פלא במטבח שלי.

בחלק מהמתכונים הוא מחליף את הקמח הרגיל (בעיקר כשיש אורחים רגישים לגלוטן) וגם מוסיף מתיקות נעימה.

ילדים מקשרים את הצבע החום לשוקולד ולכן הוא מעורר את תיאבונם.

את העקרונות לתהליך הזה למדתי לראשונה מעופר אבל ושיכללתי בעצמי.

פירוט נוסף על תהליך הכנת דבש חרובים בספר "הטעם שבטבע" שניתן להשיג מכאן.

רכיבים

1 ק"ג חרובים

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן