פסטו סרפדים

פסטו סרפדים

הפסטו הזה הוא דרך נהדרת להשתמש בסרפד ולהינות מאיכויות המרפא שלו (פינוי רעלים, הקלה באלרגיה, חיזוק הגוף, שפע של ברזל וסידן ועוד), בלי לחשוש מהמחטים שנמצאות על גבי העלים שלו.

אתם מוזמנים להיכנס לעמוד של הסרפד כדי לקרוא על כל איכויות המרפא שלו.

בזמן ליקוט הסרפד השתמשו במלקחיים ומספריים כדי לא להידקר.

רכיבים

2 כוסות עלי סרפד טריים שטופים (לקטו בזהירות)

1 כוס עלי בזיליקום טריים

1 כוס עלי פטרוזיליה טריים

1 כוס שקדים מושרים במים למשך לילה (עדיף קלופים)

[אפשרי] שן שום או שום ירוק

מיץ מחצי לימון

כפית מלח

1/2 כוס שמן זית מעולה

הוראות הכנה

  1. מניחים במעבד מזון או בלנדר את העלים, השקדים, השום, מיץ הלימון והמלח.
  2. טוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד (קצוץ דק דק).
  3. ורק אז, בזמן שהבלנדר פועל, מזלפים בהדרגה את שמן הזית דרך פתח ההזנה עד שמתקבל מרקם חלק וסמיך של פסטו.
  4. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.

אפשר לשמור בצנצנת אטומה במקרר עד שבוע. ניתן גם להקפיא במגשי קוביות קרח ולהשתמש לפי הצורך.

דילוג לתוכן