מעדן לופית וחמציץ

.מעדן קלאסי שהופך את הלופית הרעילה למעדן בחצי שעה בלבד

זה אחד המתכונים הקלאסים של המטבח המקומי שכדאי להכיר עם פטנטים שהופכים בישול של שעות לבישול של פחות מ30 דקות.

בנוסף, אנחנו משתמשים פה בחמציץ שהוא מין פולש שכדאי לעקור ממנו כמה שיותר.

המתכון הזה מתאים להכנה גם עם לוף, שימו לב לסרטון ההסבר המפורט.

המתכון פורסם לראשונה בספר "הטעם שבטבע" שניתן להשיג מכאן

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן