כף אווז מבאישה מותססת – אנשובי מהטבע

הפעם נתסיס את כף האווז המבאישה במי מלח ונקבל גם את הייחודיות שלה יחד עם טעמים עמוקים ואפילו אוממי, וגם מים מיוחדים וטעימים שאני מוסיפה לתיבול מאכלים.
אפשרות נוספת שנותנת תוצאה יותר דומה לאנשובי היא לשים את כף האווז בשמן זית.

  המתכון המלא פורסם בספר "המדריך לאוהבי טבע" שניתן להשיג מכאן.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

משתמשים במי המלח או בחלקי הצמח הקצוצים בתבשילים, סלטים ורטבים. הם מוסיפים טעם מענין.

דילוג לתוכן