טרטר חוביזה ותורמוס

טרטר חוביזה, תורמוס ואבוקדו – שף נדב מלין

מתכון מדהים של השף נדב מלין שמשלב בצורה המושלמת בין חוביזה, אבוקדו ותורמוס.
המתכון הזה הוא חגיגה של בריאות, צבעים וטעמים.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

  • מעטרים בשלל העונתי: פירות חוביזה כבושים או טריים (ראה מתכון כאן), קטניות העונה, פרחי גזר, תחתיות גדילן, עלי שומר, פרחי חרצית.
  •  

    דילוג לתוכן