חסה – תבשיל ערבי של עלים מלוקטים

עבורי זאת הדרך המושלמת לאכול שפע של ירוקים בחורף.

ולשלב ירוקים עם מרירות קלה במתכון שיוצא טעים מאוד.

זה מתכון ערבי מסורתי שלימדה אותי יערה שחם.

הוא פורסם לראשונה בספר "הטעם שבטבע" שניתן להשיג מכאן.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן