את המתכון הזה יצר לי במיוחד השף טל דדון לכבוד הדרכת הצמחים שהוכחו מחקרית לירידה במשקל.
הוא כולל שילוב מיטבי בין הצמחים גם מבחינת החומרים הפעילים, וגם מבחינת הטעמים.
משתמשים בו כרוטב לפסטה, אורז, תפוחי אדמה ברוסקטה, מעל פיצה, ועוד.
לשדרוג טעמים, השף שלנו ממליץ להתסיס קודם את עלי התות וגבעולי הריג'לה – לשים אותם בצנצנת עם מי מלח בריכוז 3% לפחות ליומיים.
ואפשר גם לפזר מעל תותי עץ בוסר שהותססו במי מלח באותו ריכוז.
מוזמנים להשתמש בו ולהנות.