חומוס חרובים

החרוב הוא קטנית לכל דבר, לכן כדאי להכין ממנו ממרח בסגנון חומוס.
בממרח זה מתבלט טעמו המעודן והמיוחד של החרוב.

את הזרעים אין צורך ללקט במיוחד: כשאתם מכינים דבש וקמח חרובים, תוכלו פשוט להכין חומוס מהזרעים הנותרים.

פירוט נוסף על תהליך הכנת דבש חרובים בספר "הטעם שבטבע" שניתן להשיג מכאן.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

דילוג לתוכן