זוקיני חי בתבלין אלה

מתכון מאוד קל וטעים, לסלט מעולה שאנחנו תמיד מכינים במפגש הסתיו של קורס ליקוט מקצועי.

החמצמצות של התבלין משתלבת באופן מושלם עם הזוקיני.

(שימו לב להשתמש בזוקיני כי קישוא בהיר פחות מתאים לאכילה טרי).

רכיבים

4 זוקיני פרוסים לפרוסות דקות

כף תבלין אלה

קורט מלח

שמן זית לפי הטעם

הוראות הכנה

על פרוסות הזוקיני מפזרים כף תבלין אלה, מלח ומזלפים מעל שמן זית.

מחכים 15 דקות לספיגת טעמים.

זהו, הכל מוכן. לבריאות.

דילוג לתוכן