מתכון מאוד קל וטעים, לסלט מעולה שאנחנו תמיד מכינים במפגש הסתיו של קורס ליקוט מקצועי.
החמצמצות של התבלין משתלבת באופן מושלם עם הזוקיני.
(שימו לב להשתמש בזוקיני כי קישוא בהיר פחות מתאים לאכילה טרי).
מתכון מאוד קל וטעים, לסלט מעולה שאנחנו תמיד מכינים במפגש הסתיו של קורס ליקוט מקצועי.
החמצמצות של התבלין משתלבת באופן מושלם עם הזוקיני.
(שימו לב להשתמש בזוקיני כי קישוא בהיר פחות מתאים לאכילה טרי).
על פרוסות הזוקיני מפזרים כף תבלין אלה, מלח ומזלפים מעל שמן זית.
מחכים 15 דקות לספיגת טעמים.
זהו, הכל מוכן. לבריאות.