ג׳עלה (תערובת זרעים/פיצוחים מלוחה) מזרעי בר

בקיץ ובסתיו אנו מלקטים המון זרעים של צמחי בר.
תערובת הזרעים הקראנצ'ית הזו טעימה מאוד על סלטים, ואפשר גם להוסיף אותה על מאפים.

אם משמיטים את זרעי החרדל, אפשר להשתמש בתערובת גם כשידרוג לגרנולה.

רכיבים

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

הוראות הכנה

  1. מערבבים את כל הזרעים יחד בצנצנת נקיה ויבשה.
  2. סוגרים את הצנצנת היטב ומאחסנים במקום חשוך ויבש.
  3. שימוש: את התערובת הזו זורים על סלטים, מאפים, ואפילו מעל מרקים. היא קראנצ׳ית מאוד ומחייבת לעיסה, אבל מאוד טעימה ובריאה (פירטתי על הערכים המדהימים של הצמחים בהדרכות בדפי הצמח שלהם).
דילוג לתוכן