בקיץ ובסתיו אנו מלקטים המון זרעים של צמחי בר.
תערובת הזרעים הקראנצ'ית הזו טעימה מאוד על סלטים, ואפשר גם להוסיף אותה על מאפים.
אם משמיטים את זרעי החרדל, אפשר להשתמש בתערובת גם כשידרוג לגרנולה.
בקיץ ובסתיו אנו מלקטים המון זרעים של צמחי בר.
תערובת הזרעים הקראנצ'ית הזו טעימה מאוד על סלטים, ואפשר גם להוסיף אותה על מאפים.
אם משמיטים את זרעי החרדל, אפשר להשתמש בתערובת גם כשידרוג לגרנולה.
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]