גלידת צבר

הגלידה המרעננת של הקיץ היא גלידה מצבר מצוי, הכל 100% טבעי, בלי כימיקלים ובלי סוכר.

במתכון הזה אני משתמשת בתכונה של הצבר להיות קצת רירי כדי ליצור גלידה רכה (זה הסוד של הגלידות הרכות).

רכיבים

7 כפות צבר קלופות קפואות

2 בננות קפואות

5 תמרים

1 כוס פירות קצוצים קפואים

½ כוס אגוזים (לא חובה)

תבנית קרח

הוראות הכנה

שמים את כל החומרים בבלנדר איכותי ומפעילים.

חשוב לא לטחון יותר מדי, כדי שתתקבל גלידה קפואה (הטחינה בבלנדר מחממת את תכולתו).

אפשר לאכול מיד או להקפיא.

דילוג לתוכן