המתכון הזה עושה שימוש בפרחים של כסיית האבוב לתת ארומה וערכים תזונתיים לאורז.
קל מאוד להכין אותו והוא הופך כל אורז לחגיגי במיוחד.
את הטכניקה הזו להכנת אורז פרסי למדתי משף נדב מלין.
המתכון הזה עושה שימוש בפרחים של כסיית האבוב לתת ארומה וערכים תזונתיים לאורז.
קל מאוד להכין אותו והוא הופך כל אורז לחגיגי במיוחד.
את הטכניקה הזו להכנת אורז פרסי למדתי משף נדב מלין.
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]