את המתכון הזה למדתי מדוד רוזנבלט ואחותו חבצלת כהן שאימצו את האוג אל ליבם ושיכללו עוד ועוד את המשקאות איתו עד לרמה של שלמות.
אפשר לשדרג את המשקה הזה גם עם היביסקוס טרי או מיובש.
את המתכון הזה למדתי מדוד רוזנבלט ואחותו חבצלת כהן שאימצו את האוג אל ליבם ושיכללו עוד ועוד את המשקאות איתו עד לרמה של שלמות.
אפשר לשדרג את המשקה הזה גם עם היביסקוס טרי או מיובש.
חצי כוס פירות אוג הבורסקאים טחונים
3 ענפים של זוטה [אופציונלי]
4 עלי מרווה [אופציונלי]
4 פירות/פרחי היביסקוס [אופציונלי]
ענף של לואיזה [אופציונלי]
ליטר וחצי מים
המתקה על פי בחירתכם [סוכר, סילאן, דבש חרובים, דבש ענבים, חליטת שוש קרח, או כל ממתיק אחר שאתם משתמשים בו] או בלי המתקה
10 עלי נענע משובלת (אפשר גם נענע מהגינה).
את המשקה הזה אפשר להכין חם או קר. אז השלב הראשון הוא להחליט אם אתם רוצים חם או קר.