מתכון טבעי ובריא שהכנתי עם שף נדב מלין בסלון האוכל הבינלאומי בטורינו של תנועת Slow Food.
היופי פה הוא שימוש בחומרי הגלם הבסיסיים, בלי תהליכים כימיים (לדוגמה מכינים הכל משקדים מאפס).
המתכון פורסם לראשונה בספר "המדריך לאוהבי טבע" שניתן להשיג מכאן.
מתכון טבעי ובריא שהכנתי עם שף נדב מלין בסלון האוכל הבינלאומי בטורינו של תנועת Slow Food.
היופי פה הוא שימוש בחומרי הגלם הבסיסיים, בלי תהליכים כימיים (לדוגמה מכינים הכל משקדים מאפס).
המתכון פורסם לראשונה בספר "המדריך לאוהבי טבע" שניתן להשיג מכאן.
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]