שיעול יבש?
אני מקבלת בימים אלה הרבה פניות של אנשים שסובלים משיעול יבש ורוצים לדעת מה יש בטבע שיכול לסייע להם.
ההמלצה שלי – לשלב בתזונה שלכם *מוצילגים* או *מוקו-פולי-סכרידים*.
אני יודעת שזה נשמע כמו קללה, אבל יש לזה דווקא פירוש ממש נחמד: רב סוכר שיוצר ריר.
עכשיו תחשבו על השיעול היבש – מוצילגים עוזרים לגוף להסיע את מה שתקוע ומנסה לצאת, ישר החוצה. מה עושים?
מחפשים את נבטי החוביזה החמודים האלה בצורת לב, מלקטים אותם בזהירות (לא יותר מ20% ממה שיש), אוכלים עם השורשון (ככה מקבלים גם B12 בונוס 😉 יחד עם ברזל, סידן וכל טוב).
כשהעלים יהיו יותר גדולים אכתוב על חליטה קרה מעלים קצוצים לשיעול יבש.
*מה שאני כותבת כאן הוא לא תחליף לטיפול אצל איש מקצוע* מומלץ לשתף ולהפיץ אם אתם או קרוביכם סובלים.