למה להתחיל ללקט?

הנה רק כמה מהסיבות בגללן הליקוט הפך לטרנד עולמי:

  1. ליקוט יוציא אותך לטבע. רוב הזמן אנחנו מבלים בבניינים. יציאה לאוויר הפתוח היא נעימה, מרגיעה ובריאה מכל הבחינות.
  2. המזונות מהבר מפוצצים בחומרים מזינים. בחוברת תמצאו דוגמאות רבות לצמחים שאם אוכלים רק 50 גרם מהם כבר מגיעים לתצרוכת הויטמינים והמינרלים המומלצת.
    • אם היה אפשר לקנות כזה דבר בסופר כבר מזמן היו גובים עליו מחיר גבוה מאוד וקוראים לו מזון על.
  3. אפשר ללקט בכל מקום, כן בכל מקום, אפילו בדרך לעבודה.
  4. ליקוט יכניס לחייך טעמים חדשים ואפשרויות חדשות – מתי בפעם האחרונה טעמת משהו חדש? תמיד אין לנו זמן ואנחנו נתקעים על אותם מנות משעממות ומוכרות.
  5. ליקוט טוב לארנק שלך – ליקוט יכול להפחית את ההוצאה על מזון לפחות ב30%. מחירי המזון עולים כל הזמן, ובטבע ליקוט תמיד חינם.
  6. ליקוט עוזר לסביבה. הוא מפחית את טביעת הפחמן שלך ומונע המון פסולת שנזרקת בעקבות קניות בסופר.
  7. ליקוט גורם לך "לעצור ולהריח את הורדים". אגב ורדים, ידעתם שפקעות של ורד הכלב עשירות בויטמין סי (15 גרם פקעות יספקו לך 100% מהתצרוכת היומית של ויטמין C).
  8. ליקוט יכול להוציא אותך משגרת הבישול שלך. האם אתה מוצא את עצמך מבשל את אותם מנות שוב ושוב, וכבר נמאס… כשתתחיל להוסיף רכיבים חדשים שקטפת בעצמך תגלה עולם שלם של הרפתקאות במטבח.
  9. בליקוט אוכלים את המזון הכי טרי שנמצא בשיא תכולת הויטמינים שלו.
  10. ליקוט יוסיף לך טעמים חדשים לחיים. תגלה צמחי תבלין מלאים בטעמים חדשים ואקזוטיים שלא הכרת.
  11. ליקוט יוסיף לארגז התרופות שלך המון כלים לפתרון בעיות גופניות בחינם. מחסור בברזל, תשוקה לפחמימות, כולסטרול גבוה, קשיים לישון ולהרדם, ניקוי רעלים… פתרון לכל אלה ורבים אחרים תמצאו בטבע.
דילוג לתוכן