איך מכינים גלידה מכפות צבר?

הפתעה קרירה ומרעננת- החלטתי להכין השבוע
גלידת כפות צבר מרעננת וטעימה. 

אתם יודעים מה הדבר הכי מגניב בגלידה הזאת?
שבגלל שהיא מורכבת מהמון כפות צבר שמעכבות ספיגה של סוכר, אז רוב הסוכר שבה לא יספג בכלל בגוף.

מבחינה תזונתית הוא מעשיר את התזונה בויטמין C, ברזל, סידן, חומצות שומן חיוניות, וסיבים תזונתיים.

מבחינה רפואית הוא מסייע ב:

הורדת הכולסטרול, הורדת רמת הסוכר בדם (מעולה לסכרתיים), מטהר את דרכי השתן, מונע עצירות.

אני בטוחה שניתן למצוא אותו בקלות ממש קרוב לבית שלך.

 

תהנו ואני אשמח לקרוא איך יצא לכם?

להתראות בטבע

אביבית ג'וטי ברקוביץ

 

דילוג לתוכן