מתנות מהטבע - סיור ליקוט, סדנת בישול וארוחת שף בהרי ירושלים

הטבע כבר לא יראה לכם אותו הדבר... ויהיה לו טעם אחר לגמרי...

סדנת יום בהנחיית אביבית ג'וטי ושף נדב מלין :

נצא אל הטבע,

ננשום קצת שלווה בתוך המרוץ המטורף של החיים.

נכיר צמחי הבר למאכל ולמרפא של העונה,

נדב ילמד איך לעבוד עם הטעמים של הטבע במטבח.

הטבע כבר לעולם לא יראה לך אותו דבר…

 

נפגשים ב21/3 בשעה 10:00 בהרי ירושלים (מיקום מדויק ישלח לנרשמים).

הצצה לארוחה:

מה בסדנא?

מומחית הליקוט אביבית ג'וטי ברקוביץ' תחשוף בפניכם את הסודות הכמוסים והטעימים של הטבע בסיור ליקוט בהרי ירושלים. כשתשובו לחוות קיימא, תכינו יחד עם השף נדב מלין ארוחה מפוארת בת 7 מנות מהאוצרות שאספתם..

תארו לכם שאתם הולכים ביער יחד עם מאסטרית ליקוט ושף.

המאסטרית מגלה לכם על הסגולות של הצמחים והעצים שצומחים בדרככם, אתם טועמים ונהנים ממה שעד לפני רגע היה נראה כמו עשב ופתאום הוא ממלא את הפה שלכם בטעמים מלאי עומק וייחוד, אתם מלקטים מהצמחים שפתאום הפכו לתאוות החיך שלכם ובסוף השף מבשל לכם ארוחה מדהימה מכל הטוב הזה.

 

נכון שזה נשמע חלומי?

מומחית הליקוט אביבית ברקוביץ'  ושף נדב מלין ארגנו עבורכם בדיוק את החלום הזה. 

יום בטבע שמשלב הכרה של צמחים מקומיים ובישולם לכדי ארוחת שף מפנקת בת 7 מנות!

ולכל הטוב הזה הוספנו יין טבעי ומיוחד שיוצר עם מינימום התערבות בתהליך ההכנה.

 

אז אם אתם חובבי אוכל ורוצים לתת לחיך שלכם ארוחה מפנקת, ייחודית, מתפצפצת מטעמים ועל הדרך גם בריאה, הצטרפו אלינו למסעדה הפתוחה הכי גדולה שיש – הטבע.

את הבוקר תתחילו בסיור עם מומחית הליקוט אביבית ג'וטי ברקוביץ' אשר תחשוף בפניכם את הסודות הכמוסים והטעימים של הטבע בסיור ליקוט באזור הסכר של בית זית.

בסיום הסיור תצטרפו אל השף נדב מלין במטבח של חוות קיימא. נדב יסביר על האיכויות הקולינריות של הצמחים ויחד תכינו ארוחה מפוארת בת שבע מנות שכולה על טהרת הצמחים שליקטתם, ירקות אורגניים וחומרי גלם איכותיים, והכל תוך שימוש בכלי בישול העשויים מחומרים טבעיים: ברזל יצוק, חימר על אש חיה וטאבון עצים.

איך הכ​ל התחיל?

כשפגשתי את השף נדב מלין 
בפעם הראשונה בטבע,
הרגשתי שמשהו בו שונה.

שהוא לא סתם עוד מישהו שיודע לבשל ויתן לי מתכונים…

כשהראיתי לו צמחים, 
הוא התחיל לדבר על הטעמים שלהם
ועל איך הוא רוצה לעבוד איתם במטבח
והרגשתי שפגשתי אלכימאי.

נדב למד גם את התיאוריה של הקולינריה (תואר ראשון ושני באירופה), 
וגם עבד במסעדות הכי טובות בעולם עם כוכבי מישלן והכל (מי אמר מוגריץ ולא קיבל?).

והוא מבין אוכל בצורה אלכימית לגמרי.

כשהוא מדבר איתי על אוכל 
אני מרגישה שאני בשיעור כימיה,
אבל ההבנה של הכימיה של האוכל
מאפשרת לו להיות קוסם במטבח.

הסדנא הזו לא תשפיע רק על הבילויי שלכם בטבע
היא תעשה לכם מהפכה במטבח!

זו הרפתקאה טעימה בטבע, 
תכירו לעומק את צמחי הבר והפטריות של העונה.

אני אשתמש בכל טכניקות הלימוד שפיתחתי בשנים האחרונות 
כדי שיהיה לכם הכי קל ללקט בבטחון וגם אספק את התמיכה המתאימה לזה.

אתם יודעים שיש לי אמצעים מיוחדים 😉

 

אז… 
למה אני עושה את הקורס הזה עם נדב?
כי אני יודעת שהשילוב בינינו הוא זיקוקים לאנשים.

ראיתי את זה קורה.

אם אתם רוצים זיקוקים בטבע ובמטבח
ואתם רוצים להחזיר איתנו את המישלן לטבע

בואו, 
אנחנו כבר מדליקים את האש….

 

** בכל פעם שאנחנו מוציאים סיור או קורס הם מתמלאים בצ'יק.

לכן, בפעם האחרונה לעונה, אנחנו מוציאים את האירוע הזה.

כדי לדעת לחשוב כמו שף. מה הולך עם מה? איך לשלב טעמים? איך להפוך כל צמח לכוכב?

שף שמעביר את דרך המחשבה שלו על אוכל כך שהמטבח לא יראה לכם שוב אותו הדבר.

ארוחת גורמה מפנקת + יין איכותי ללא הגבלה.ה

אם יש לך שאלות, מלא פרטים ונחזור אליך:

מה תקבל בסיור?

סיור ליקוט חווייתי להיכרות עם צמחי הבר למאכל ולמרפא

הדרכים הכי טובות לשלב את הצמחים במטבח בצורה בריאה,

מעטפת של ידע וחוויה תוך כדי תנועה וטעימה, 

ארוחת שף מפנקת ועשירה הכוללת יין טבעי ללא הגבלה.

מה אומרים משתתפי הסדנאות שלנו?

ההשקעה שלך

 כמה עולה החוויה השלמה,

כולל סיור ליקוט

סדנת בישול

וארוחת צהריים של השף נדב מלין?

ההשקעה שלך היא: 

320 ש"ח בלבד 

כולל סיכום על הצמחים והמתכונים שתקבלו הביתה

נפגשים ב21/3 ב10:00 בהרי ירושלים

יש לכם שאלות?

מה התלמידים אומרים עלינו?