הדרכת עומק על משפחת המצליבים

בהדרכה המוקלטת הזו אני מזמינה אתכם לצלול לעומק להיכרות עם הצמחים של משפחת המצליבים.
משפחת המצליבים היא אחת המשפחות הטעימות ביותר שיש.
כולנו מכירים בוודאי את הטעם של החרדל,
וגם שמענו שבריא מאוד לאכול כרוב וברוקולי.
אבל… אילו מצליבים יש בטבע?
ואילו איכויות מרפא יש לכל אחד מהם?
ואילו איכויות קולינריות?

מה כוללת ההדרכה?
* חשיבות משפחת המצליבים.
* מה חשיבותם למערכת העיכול (ומה עם הגזים שהם גורמים)
* איך מבדילים בין הצמחים השונים במשפחה בחלק הזה אלמד על כל הפרחים הצהובים ואיך להבדיל ביניהם.
* מה אוכלים ואיך, ומתי מלקטים

הסרטון זמין רק למנויי פרימיום. לרכישת מנוי פרימיום לחצו כאן למעבר לחנות. (אם כבר יש לכם פרימיום, בצעו התחברות  בעזרת שם משתמש וסיסמה).

[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]

מקווה שתהנו מההדרכות
להתראות בטבע
אביבית

דילוג לתוכן