החורף בשיאו ואנחנו מוקפים בצמחי בר למאכל ולמרפא.
ממש עכשיו צמחים רבים נמצאים בשלב "שושנת העלים" בו ניתן לראות רק עלים ואין עדיין פרחים.
השלב הזה מבלבל מאוד מבחינת זיהוי הצמחים.
וזו בדיוק הסיבה בגללה יצרתי את ההדרכה הזו –
כדי לעשות סדר בכל שושנות העלים.
בהדרכה הזו אסביר:
1) את תהליך הזיהוי של העלים.
2) איך להבדיל עלים אכילים לבין רעילים דומים.
3) הערכים התזונתיים והבריאותיים שלהם
4) איך לשלב אותם במטבח בצורה הכי טעימה ובריאה
5) איך לרקוח מהם רפואות
6) אך הם יכולים לפתור לנו כל מיני בעיות.
הסרטון זמין רק למנויי פרימיום באפליקציה. לרכישת מנוי פרימיום לחצו כאן למעבר לחנות. (אם כבר יש לכם פרימיום, בצעו התחברות לאתר).
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]להתראות בטבע
אביבית