בהדרכה המוקלטת הזו אתם מוזמנים להיכנס למטבח של השף טל דדון,
לראות אותו מדגים ומכין מתכונים, ולשמוע על הגישה שלו להכנת צמחי הבר והפטריות.
מה כוללת ההדרכה?
* חשיבות אכילת מזונות מותססים.
* הדגמת מתכון ללימון כבוש
* הדגמת מתכון סלט ירוק עם רוטב איולי לימון כבוש ופירות מותססים.
* הסבר על גידול מחמצת והכנת לחמי מחמצת.
* הסבר על עבודה עם פטריות בהתססה והכנת המבורגרים טבעוניים מפטריות.
הסרטון זמין רק למנויי פרימיום באפליקציה. לרכישת מנוי פרימיום לחצו כאן למעבר לחנות.
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]
מקווה שתהנו מההדרכה
להתראות בטבע
אביבית