הרבה פעמים אני נתקלת באנשים שמתבלבלים בטעות בין מרוות ירושלים לבוצין מפורץ.
עלי הבוצין המפורץ לא אכילים, ואפילו יכולים לגרום לבעיות עיכול.
לכן אני מעלה כאן את הסרטון של ההסבר שעשיתי בקורס הליקוט השנתי שלי על ההבדלים ביניהם.
אמנם שני הצמחים בעלי עלים שעירים, עם שפה מפורצת וגלית, אבל יש ביניהם הבדל גדול.
כל הפרטים בסרטון (רק מנויי פרימיום יכולים לראות את הסרטון. אם אינכם מנויים, מוזמנים לרכוש מנוי בחנות).
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]צמחים המופיעים במאמר: בוצין מפורץ