ההדרכה שבסרטון כאן למטה צוללת עמוק לכל נושא המשקאות והמיצויים האלכוהולים.
נכיר את התהליכים הכימיים ואת חומרי הגלם שבטבע וואיך לעבוד איתם במטבח.
רגע לפני שצמחי הקיץ נעלמים לגמרי,
בואו נשמר מה שאפשר, וניקח איתנו לכל השנה.
זה מה שעשו אבות אבותינו במשך אלפי שנים,
אלא שעכשיו יש לנו ידע מדעי שמאפשר לנו לעשות את השימור בצורה חכמה ומושכלת.
בואו נשמר בחוכמה:
בהדרכה אסביר מהרמה המולקולרית, והביולוגית ומשם נמשיך למתכונים ופתרון בעיות.
בהדרכה אסרוק את הנושאים הבאים:
* למה בכלל שווה להתסיס צמחים לאלכוהול ומה מקבלים מזה
* למה שווה למצות צמחים באלכוהול
* איך יוצרים תסיסה פרוביוטית שיוצרת אלכוהול
* איך למנוע קלקול והחמצה של התססות
* איך אפשר לדעת לשמר באלכוהול בלי להרוס ערכים תזונתיים ורפואיים
* איך מכינים שיקוי לחיזוק מערכת החיסון בבית
* סקירה נרחבת על הצמחים ואיך לשמר כל אחד מהם כדי להוציא מהם את המירב.
את ההדרכה הזו מלווים מתכונים שניתן למצוא בדף המתכונים של האפליקציה.
[המשך התוכן זמין לצפיה רק ל מנוי פרימיום. אם יש לכם מנוי, בצעו התחברות בלחיצה על כפתור ההתחברות למטה. אם תרצו לרכוש מנוי, לחצו על חנות הספרים בתפריט למטה ורכשו מנוי. ]
להתראות בטבע
אביבית