ליקוט חרצית- איך מזהים אותה ומבדילים מהסביון הלא אכיל ועובדות מדהימות על היתרונות הרפואיים שלה.
האביב כבר כאן, אני אוהבת לאכול את החרצית : העלים ועלי הכותרת טעימים מאוד, ולעומתה הסביון אינו אכיל.
כדי למנוע בלבולים מיותרים – הם מתארחים היום יחד בפינה שלי 🙂
אפשר לראות בתמונה הזו ממש את ההבדלים בפרחים: הפרח של החרצית גדול יותר, עלי הכותרת של החרצית רחבים ויש להם מגרעת בקצה, הפרח של החרצית כתום יותר, ו…
בואו נשחק עוד קצת: איזה עוד הבדלים אתם מוצאים?