ינבוט השדה: מלאך או שטן?

היום אני רוצה לספר לכם על השטן
ועל איך הוא עוזר לי להכניס טעמים מעולים/לשדרג טעמים של מאכלים שאני מכינה.

טוב, לא באמת השטן, אני אוהבת לקרוא לו ינבוט.
החקלאים שהוא גדל בשדות שלהם קוראים לו השטן,
כי מבחינתם הוא פגע רע שקשה לעקור אותו
[הוא עץ תת קרקעי ששורשיו מגיעים לעומק של 20-30 מטרים, לא פלא שקשה לעקור אותו].

אבל מבחינתי, עכשיו
ממש עכשיו
זאת העונה המושלמת ללקט את הפירות שלו.

אני עוקבת אחריו , מחכה שהפירות יבשילו
ואז קוטפת כמויות.

החקלאים אולי חושבים שהוא שטן,
אבל במטבח שלי הוא מלאך.

בעצם, כל פעם שאני צריכה "אבקת מרק" אני פשוט ניגשת אליו.
לפירות יש טעם מושלם של אבקת מרק פטריות, רק להוסיף אותו לתבשיל להקפיץ את הטעם.

לפעמים, אנחנו מכינים "רוטב אלפרדו" עם פטריות טריות ומוסיפים ינבוט כדי שיהיה טעם אמיתי של פטריות.

אז… פעם הבאה שהוא יקרוץ לכם משולי הדרך, או השדה,
אל תתביישו, צאו ולקטו, אתם כל כך תהנו, גם מהליקוט וגם מהטעמים שהוא יכניס לכם למטבח.

ו.. המלאך הזה, נמכר באייהרב כתוסף מזון איכותי במחיר של 200$ לצנצנת קטנה, כי הוא כל כך בריא ועוזר לכל כך הרבה בעיות בגוף.

אז מה אתם אומרים? 
מלאך או שטן?

דילוג לתוכן