איך מכינים פופ גדילן?

איך מכינים פופ-גדילן?

תכירו את הפופ-גדילן
אחרי שראיתם למה כדאי לאכול את הגדילן – אלוף ניקוי הרעלים,
אני מראה את הדרך הכי טעימה לאכול אותו.

חטיף קראנצ'י, חינמי וטעים שממש קל להכין.
יש לו טעם מדהים שמזכיר גרעינים שחורים,
אני מוסיפה אותו כתוספת פריכה לסלטים, אורז וגם מנשנשת כמו שהוא.

"בעולמנו הרעיל, כדאי לצרוך גדילן מצוי מדי יום." ד"ר שרי ליברמן (Ph.D) וג'יימס גורמלי

* בטוח לשימוש לילדים קטנים ולנשים בהריון (אפילו נוגד בחילות) ומניקות (מגביר חלב).

מוזמנים להצטרף לסיורי הליקוט בהם תכירו צמחי בר למאכל ולמרפא
להתראות בטבע

אביבית – ג'וטי

דילוג לתוכן