שפרירה קשקשנית

איך להבדיל בין שומר האכיל, לשפרירה קשקשנית הרעילה

 

*זאת לא גברת, זה אדון – איך להבדיל בין שומר לשפרירה*

זאת לא גברת זה אדון… אל תתבלבלו🤔

הכנתי לכם סרטון מיוחד בעקבות טעות נפוצה של אנשים
שמתבלבלים בין אדון שומר שהוא צמח מאכל טעים עם המון יתרונות בריאותיים…
לבין שפרירה קשקשנית שהיא לא אכילה.

מוזמנים לצפות בסרטון ולהנות מכל הבריאות שיש לטבע להציע 😊

 

מוזמנים לצאת וללקט ממש ליד הבית.

להתראות בטבע

אביבית

** נ.ב.1 רוצים להכיר צמחי מאכל ומרפא ליד הבית ? יש קורס ליקוט דיגיטלי לליקוט ליד הבית: https://likut.ravpage.co.il/spring-camp

** נ.ב.2 אם אתם רוצים לדעת על כל היתרונות הבריאותיים של צמחי הבר, לזהות אותם, לדעת איפה הם צומחים, מה אוכלים ואיך, יחד עם עוד 148 צמחים אחרים ו56 מתכונים, הספר שלי יכול להיות בול מה שאתם מחפשים: www.likut.co.il/shop .

רוצים להצטרף אלינו, להכיר את צמחי הבר למאכל ולמרפא שגדלים עכשיו?

למי שרוצה לצאת להרפתקאה טעימה ובריאה בטבע.

במועדון מכירים: 

  • צמחי בר למאכל
  • צמחי מרפא לשימוש מיידי בטבע.
  • מיצויים ורקיחות מצמחי מרפא לשימוש ביתי.
  • כל מפגש כולל סיור, סדנת בישול, סדנת רקיחה, ארוחת צהרים.
  • בכל מפגש לוקחים הביתה מוצר שהכנתם (משחה, טיפות, סירופ וכו').
 

סיורי ליקוט מעמיקים למבוגרים בלבד

סיורים להיכרות מעמיקה עם הטבע.

הסיור כולל: 

  • סיור ליקוט מעמיק שחושף את הסיפורים שמאחורי הצמחים שאנחנו אוכלים ומשתמשים למרפא. נכיר לעומק את צמחי הבר למאכל ולמרפא.
  • סדנת בישול בה נלמד איך לשלב את הצמחים במטבח הביתי.
  • ארוחת צהריים עשירה ומפנקת של 10 מנות

 

קורסי ליקוט - להכיר את הטבע לעומק

הטבע נותן לנו הרבה יותר ממה שאנחנו יודעים. 
אנחנו משתמשים רק באחוזים מועטים ממה שיש בו.

בקורס הזה לומדים מה הטבע עוד צופן בחובו שאנחנו לא מכירים.

הקורס כולל 13 מפגשים, ארוחות צהריים עם השף שלנו, ספר לימוד מלא של 450 עמודים, קורס דיגיטלי, וקבוצה בפייסבוק בה מקבלים עוד המון ידע נוסף.

 

לא מצאתם מה שחיפשתם? מוזמנים למלא את טופס יצירת הקשר שבתחתית הדף ואנו נשמח לענות לכם.

דילוג לתוכן