קטלב מצוי - לבריאות מערכת השתן

פרי היער הטעים שגדל בהרים

תכירו את פרי היער הטעים שהוכח מחקרית לעזרה לבעיות בשלפוחית השתן

תכירו את פרי היער הטעים שאפשר ללקט ממש עכשיו בטבע – קטלב.
רוב פירות היער מופיעים בקיץ,
אבל הקטלב הוא מן עץ לא שגרתי כזה שהפירות שלו מוכנים דווקא כשהגשמים מתחילים.
פרטים על הקטלב, איפה למצוא אותו ולמה הוא טוב בספר ״המדריך לאוהבי טבע״

ואני רוצה קודם לכתוב ולומר שכשאני כותבת כאן כל מילה שאני כותבת מגובה במחקרים מדעיים ולא בשמועות וסיפורים. כי במחקר שלי לספר החדש (המדריך לאוהבי הטבע) סקרתי אלפי מחקרים כדי שהידע שאני אציג לכם יהיה הכי מהימן.

** המאמר הזה הוא לא תחליף לייעוץ רפואי ולשמירה על אורח חיים בריא.

 

ואם אתם שואלים את עצמכם מה הטעם שלו:

 

מה המינון המומלץ לפירות הקטלב?

הרבה פעמים כשאני ממליצה על צמח, רבים שואלים אותי כמה אני ממליצה לקחת מצמח מסויים. 
זאת שאלה מעולה. והתשובה עליה זה "תלוי" – מרחוק, בלי להכיר אתכם אין לי אפשרות לדעת כל מיני פרמטרים עליכם שמשפיעים על התשובה כמו: מצב רפואי, משקל, גיל, חומרת המצב, אורח החיים, תזונה, פעילות גופנית ועוד ועוד.
בצמחים כמו קטלב שהם בעצם – צמחי מאכל עם איכויות מרפא, אתם יכולים פשוט לצרוך אותם בהקשבה לגוף – כשהוא אומר לכם שדי לו, תעצרו.
ואם אתם רוצים ייעוץ אישי על פי כל הפרמטרים האלה – גשו לאיש מקצוע כמו נטורופט או הרבליסט באזור מגורייכם. אפשר למצוא את נותני השירות בגוגל.

אם אתם רוצים להעמיק עוד:
בספר החדש שלי "המדריך לאוהבי הטבע" שמוצע עכשיו ברכישה מוקדמת בהנחה ענקית תמצאו הסבר מלא על החומרים הפעילים בקטלב וגם מתכונים לשימוש בפירות. אפשר לרכוש אותו ב: www.likut.co.il/shop

אני כבר ממש מחכה לראות אתכם מטיילים עם הספר, מלקטים ומכניסים הביתה את כל הטוב שנמצא סביבנו כל הזמן.

 

n

 

להתראות בטבע
אביבית
המרכז המקצועי לליקוט – מלקטים עם הברקוביצ'ים

רוצים להצטרף אלינו, להכיר את צמחי הבר למאכל ולמרפא שגדלים עכשיו?

ספר הליקוט המושלם שמלמד ליקוט צמחי מאכל ומרפא ליד הבית.

בקורס תגלו: 

  • יותר מ100 צמחי בר למאכל
  • צמחי מרפא לשימוש מיידי.
  • מתכונים לרקיחת צמחי מרפא.
  • מתכונים טעימים לבישול הצמחים
  • מדריך – איזה צמח מתאים לאיזו בעיה רפואית.
 

סיורי ליקוט מעמיקים למבוגרים בלבד

סיורים להיכרות מעמיקה עם הטבע.

הסיור כולל: 

  • סיור ליקוט מעמיק שחושף את הסיפורים שמאחורי הצמחים שאנחנו אוכלים ומשתמשים למרפא. נכיר לעומק את צמחי הבר למאכל ולמרפא.
  • סדנת בישול בה נלמד איך לשלב את הצמחים במטבח הביתי.
  • ארוחת צהריים עשירה ומפנקת של 10 מנות

 

קורס ליקוט מקצועי - להכיר את הטבע לעומק

הטבע נותן לנו הרבה יותר ממה שאנחנו יודעים. 
אנחנו משתמשים רק באחוזים מועטים ממה שיש בו.

בקורס הזה לומדים מה הטבע עוד צופן בחובו שאנחנו לא מכירים.

הקורס כולל 12 מפגשים, ארוחות צהריים עם השף שלנו, ספר לימוד מלא, מנוי פרימיום לאפליקציית הליקוט, ארוחות שף, קורס דיגיטלי, וקבוצה בפייסבוק בה מקבלים עוד המון ידע נוסף.

לא מצאתם מה שחיפשתם? מוזמנים למלא את טופס יצירת הקשר שבתחתית הדף ואנו נשמח לענות לכם.

דילוג לתוכן