קורס ליקוט מקצועי - לדעת ללקט בכל מקום, בכל עונה בכל מצב

מבנה הקורס

ניפגש אחת לחודש למשך 10 חודשים, שהם 4 עונות, בכל פעם במקום אחר בטבע.
נכיר לעומק את צמחי הבר למאכל הגדלים במקום.
נלקט אותם ונלמד איך מכינים מהם מטעמים.

 

מה מקבלים משתתפי הקורס?

  • 10 מפגשים חווייתיים ומלאי ידע בטבע בהם לומדים לעומק ליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא, מכינים מהם מטעמים ורפואות + פטריות.
  • ספר לימוד מודפס הכולל תמונות צבעוניות, הסברים מפורטים על צמחי הבר למאכל ומתכונים.
  • 4 כרטיסי כניסה לסדנאות ליקוט העומק לבחירתך - לשימוש אישי או להעברה לחברים.
  • אפליקציה לטלפונים חכמים לשימור הידע, העמקה ושיתוף
  • גישה לספריית וידאו עם הדרכות מצולמות על עשרות צמחי בר למאכל ולמרפא כך שתמיד תוכלו לחזור ולהיזכר במה שלמדתם.
  • כניסה לקבוצת פייסבוק סגורה וסודית שבה חיים ליקוט - מיקומים מעולים לליקוט, מה אפשר ללקט עכשיו, מתכונים ומפגשים נוספים.

100% טבעי

אני מזמינה אותך למפגש כייפי וטעים בטבע.

לצאת מהקופסא

יום של בילוי מחוץ לקופסאות של חיינו. עם המון אויר נקי, טבע ואוכל משובח.

דייט עם הטבע

בכל פעם ניפגש במקום קסום בטבע. נכיר צמחי בר ונלמד מתי אוכלים אותם ואיך. טבעי באמת! בלי כוכביות ואותיות קטנות.

לדעת ללקט באמת

יום לימודים בו לומדים גם בתיאוריה וגם במעשי , מה מלקטים בטבע? בכל עונה, בכל מקום ובכל מצב.

חסת המצפן. צילמה טלי קנימח
חסת המצפן. צילמה טלי קנימח
סעודה מלוקטת
ליקוט קטניות ירוקות
הכנת מטעמים מבלוטי אלון
לקבלת פרטים נוספים ולהרשמה