הקבוצה שתלמד אתכם את הסודות של השפים להכנת אוכל טעים, ואת צמחי המרפא שיהפכו אותו לבריא
במשך שנים אמרו לנו שאוכל בריא הוא משעמם. חסר טעם. משהו שצריך "לסבול" בשביל הבריאות.
זה בכלל לא נכון.
בקבוצה "טעמים מרפאים" תגלו את הסוד שהשפים לא יכולים ללמד והנטורופתים לא יודעים: איך להפוך צמחי מרפא לחלק בלתי נפרד מהמטבח היומיומי שלכם – בצורה כל כך טעימה שכולם יבקשו תוספת (ומתכון).
✓ להכין שני סוגי אוכל – אחד טעים למשפחה, אחד בריא לעצמכם.
✓ לקחת תוספי תזונה במקום לקבל הזנה מהאוכל עצמו.
✓ להרגיש אשמה כשאתם בוחרים באוכל טעים על פני הבריא.
✓ להסביר למשפחה למה הם צריכים לאכול את ה"עשב" המר הזה.
✨ אפשר להכין ארוחה אחת שכולם אוהבים – וגם מחזקת את המערכת החיסונית
✨ הצמחים המרים יכולים להפוך למנה שמבקשים מתכון
✨ המטבח שלכם יכול להפוך לבית המרקחת הטבעי של המשפחה
✨ תוכלו סוף סוף לאכול יותר (לא פחות!) ולהרגיש טוב יותר
פאולה ולאון
חדשות 13
כאן 11
תכנית הבוקר – פותחים יום
מגזין ערוץ עשר – טל פרידמן
חוויות של טעמים וריחות ובישול צמחי מרפא.
תדעו איך הטעמים והחומרים הפעילים עובדים בגוף
הכימיה של הטעם והרפואה - ואיך מכינים אוכל ברמת מסעדה.
תלמדו את כל הפטנטים להפוך את האוכל הבריא לטעים
נלמד להחליף תכשירים תעשייתיים בשילוב צמחי המרפא במטבח הביתי
זה לא על לאכול פחות. זה על לאכול יותר - יותר טעים, יותר מגוון, יותר בריא.
איך פותרים בעיות בעזרת צמחי המרפא. כל מפגש תקבלו מתכונים להכנה מיידית.
פעם בחודש מפגש שגורם לכם לקחת יום לעצמכם - פסק זמן מהשגרה, העומס, המחויבויות. לצאת החוצה לנשום ירוק.
תגלו את מה שרק מקצוענים יודעים:
תיקחו הביתה: תערובת מלח צמחי מרפא אישית (שווי 50 ש"ח) + מפת הטעמים האישית שלכם
תלמדו את השיטות המתקדמות של צמחי המרפא:
תיקחו הביתה: חומץ צמחים מותאם אישית + מדריך טמפרטורות למיצוי מושלם
הטכניקות שהופכות צמחי מרפא למנות מסעדה:
תבשלו ותאכלו במקום:
תיקחו הביתה: 10 מתכונים מנצחים + טבלת החלפות גאוניות (עגבניה=תות!)
תכננו מטבח מרפא שעובד בטייס אוטומטי:
תיקחו הביתה: לוח תכנון שנתי
תצאו עם ארגז כלים מלא לכל מצב:
פרוטוקולים מדויקים ל:
הבונוס הסודי:
הפרויקט הסופי: כל משתתף/ת יוצר/ת ספר מתכונים מרפאים אישי + מצגת של מנה אחת מושלמת
מנוי שבו מקבלים בוואטסאפ ודרך אפליקציה ייחודית בכל שבוע מידע על צמח מרפא עונתי
בכל שבוע תקבלו מידע מלא על צמח מרפא שצומח ממש עכשיו:
מה איכויות המרפא שלו, איך משתמשים בו ולאיזה מטרות.
בכל שבוע תקבלו מתכונים מבריאים עם הצמח השבועי.
זה יאפשר לכם להיות מחוברים למה שקורה בטבע עכשיו.
איפה זה קורה:
נפגשים כל פעם במקום אחר בטבע באזור שבין חיפה לירושלים.
מתי: נפתחות שתי קבוצות לבחירה
קבוצת ימי שלישי | 23.12 | 13.1 | 3.3 | 24.3 | 25.6 |
קבוצת ימי שישי | 19.12 | 2.1 | 27.2 | 24.4 | 22.5 |
שעות המפגש: 12:00 עד 15:00.
מה קורה במפגשים: לומדים על הטעמים והצמחים, מכינים ואוכלים.
למי שלא רוצה להתחייב לכל המפגשים - העלות למפגש בודד היא 399 ש"ח.
אני רוצה איתי בקבוצה רק אנשים שבאמת רוצים ללמוד ולהכיר עוד.
אם תרגישו שהקבוצה אינה מתאימה לכם מכל סיבה או שאינכם מתחברים, אל תהססו לדבר איתי.
אם הבנתם שאתם לא רוצים להמשיך אחרי המפגש הראשון או השני אני מתחייבת שתקבלו את כספכם בחזרה (בניכוי דמי הרשמה המפורטים בתנאים), בלי שאלות ובלי הסברים!
אביבית ברקוביץ – מומחית לליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא
מדריכה מאושרת ומומלצת על ידי עמותת פטריות הבר בישראל!
אני מדריכת ליקוט מוסמכת ומנוסה MsC. Sce. תמיד אהבתי לטייל בטבע,
אבל לא תמיד הכרתי את הטעם של הטבע.
הרגשתי החמצה – שיש עולם שלם בטבע שאני לא מכירה.
למזלי, לפני כמה שנים הגעתי במקרה לסיור ליקוט והתאהבתי.
אני אוהבת את החוויה הכיפית הזאת בטבע שבה אני הולכת בטבע,
אוספת צמחים טעימים, מכינה ארוחה מלאה מהטבע, שמפוצצת בויטמינים ומינרלים שכבר אין באוכל של היום (פתאום כבר לא חסר לי ברזל),
חוזרת הביתה מלאת אנרגיה ועם תחושה מצויינת.
חקרתי ולמדתי ליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא אלפי שעות. כתבתי את ספר הליקוט ״הטעם שבטבע״ והספר ״המדריך לאוהבי טבע״ שהפכו לרבי מכר וזכו לתגובות אוהדות בתקשורת. בשנים האחרונות הכשרתי עשרות מורים לליקוט שמלמדים בהצלחה במסגרות השונות.
מיד אחרי שהתחלתי לעסוק בליקוט הבנתי שלהכיר את הצמחים ואת החומרים הפעילים זה לא מספיק. שכדי להיות בריאים באמת צריך לדעת איך לשלב את הצמחים במטבח הביתי.
מאז למדתי מהשפים הטובים בארץ, חקרתי את המדע של הטעם, והבנתי את הסוד: הטבע כבר יצר אוכל מושלם – גם טעים וגם מרפא. אנחנו רק צריכים ללמוד את השפה שלו.
היום אני מלמדת מאות אנשים בשנה איך להפוך את המטבח שלהם למקום של בריאות והנאה – בלי פשרות.
קבוצת ימי שלישי: 23.12, 13.1, 3.3, 24.3, 26.5.
קבוצת ימי שישי: 19.12, 2.1, 27.2, 24.4, 22.5.
בין השעות 12:00 עד 15:00.