דילוג לתוכן

טעמים מרפאים
הסוד לאוכל טעים שהוא גם מאוד בריא

גם אתם חושבים שאוכל יכול להיות או טעים או בריא, אבל אף פעם לא שניהם יחד? הקבוצה הזאת תלמד אתכם להכניס את כל הבריאות של הטבע למטבח. כי תבינו את הכימיה של האוכל ושל החומרים הפעילים בצמחים.

הקבוצה שתלמד אתכם את הסודות של השפים להכנת אוכל טעים, ואת צמחי המרפא שיהפכו אותו לבריא

לאן לשלוח לך את הפרטים על הקבוצה?

טעמים מרפאים
הסוד לאוכל שהוא גם טעים וגם בריא

סוף סוף: אוכל שמרפא בלי להתפשר על הטעם
מי אמר שצריך לבחור בין בריא לטעים?

במשך שנים אמרו לנו שאוכל בריא הוא משעמם. חסר טעם. משהו שצריך "לסבול" בשביל הבריאות.

זה בכלל לא נכון.

בקבוצה "טעמים מרפאים" תגלו את הסוד שהשפים לא יכולים ללמד  והנטורופתים לא יודעים: איך להפוך צמחי מרפא לחלק בלתי נפרד מהמטבח היומיומי שלכם – בצורה כל כך טעימה שכולם יבקשו תוספת (ומתכון).

נמאס לכם מהדילמה הזאת?

✓  להכין שני סוגי אוכל – אחד טעים למשפחה, אחד בריא לעצמכם.
לקחת תוספי תזונה במקום לקבל הזנה מהאוכל עצמו.
להרגיש אשמה כשאתם בוחרים באוכל טעים על פני הבריא.
להסביר למשפחה למה הם צריכים לאכול את ה"עשב" המר הזה.

ברוכים הבאים למהפכה: המטבח המרפא

✨ אפשר להכין ארוחה אחת שכולם אוהבים – וגם מחזקת את המערכת החיסונית

✨ הצמחים המרים יכולים להפוך למנה שמבקשים מתכון

✨ המטבח שלכם יכול להפוך לבית המרקחת הטבעי של המשפחה

✨ תוכלו סוף סוף לאכול יותר (לא פחות!) ולהרגיש טוב יותר

כתבו והמליצו

פאולה ולאון

חדשות 13

כאן 11

תכנית הבוקר – פותחים יום

מגזין ערוץ עשר – טל פרידמן

כל מפגש של הקבוצה משלב תיאוריה והתנסות בשטח ובמטבח-

חוויות של טעמים וריחות ובישול צמחי מרפא.

כבר מעל ל־10,000 איש יצאו איתי לסיורים וקורסים,
הכירו פטריות וצמחי בר חדשים למאכל ולמרפא,
למדו איך לשלב אותם במטבח וטעמו נהנו מארוחות גורמה ישירות מהטבע

צמחי המרפא יהפכו לבני בית אצלך ויעזרו לך לשמור על בריאות ולמנוע מחלות.

מה מיוחד בקבוצה הזאת

גישה מדעית, תוצאה טעימה

תדעו איך הטעמים והחומרים הפעילים עובדים בגוף
הכימיה של הטעם והרפואה - ואיך מכינים אוכל ברמת מסעדה.

אוכל בריא הביתה

תלמדו את כל הפטנטים להפוך את האוכל הבריא לטעים

בישול מצמחי מרפא

נלמד להחליף תכשירים תעשייתיים בשילוב צמחי המרפא במטבח הביתי

בלי ויתורים, בלי דיאטות

זה לא על לאכול פחות. זה על לאכול יותר - יותר טעים, יותר מגוון, יותר בריא.

להחזיר את הבריאות לידיים - פרקטי ומיידי

איך פותרים בעיות בעזרת צמחי המרפא. כל מפגש תקבלו מתכונים להכנה מיידית.

תחושת הרמוניה בטבע

פעם בחודש מפגש שגורם לכם לקחת יום לעצמכם - פסק זמן מהשגרה, העומס, המחויבויות. לצאת החוצה לנשום ירוק.

בזכות הקבוצה תרכשו מיומנות שתשאר אתכם כל החיים - היכולת להפוך את המטבח שלכם למקום מרפא

איך נראים מפגשי הקורס?

(נווטו עם החיצים)

ניפגש במקומות הכי יפים בטבע
ניפגש במקומות הכי יפים בטבע
בקו שבין חיפה לירושלים
בקו שבין חיפה לתל אביב
בסיור ליקוט מעמיק בטבע
בסיור ליקוט מעמיק בטבע
בכל מפגש תכירו 20-30 מינים של צמחים ופטריות
בכל מפגש תכירו 20-30 מינים של צמחים ופטריות
ותלמדו איך לזהות את הצמחים והפטריות בבטחון (בשיטות המיוחדות שלי)
ותלמדו איך לזהות את הצמחים והפטריות בבטחון
(בשיטות המיוחדות שלי)
ואיך ללקט אותם בצורה אקולוגית
ואיך ללקט אותם בצורה אקולוגית
לאחר סיום הליקוט נגיע חזרה למחנה
לאחר סיום הליקוט נגיע חזרה למחנה
שם נסיים להכין ארוחה מפנקת
שם נסיים להכין ארוחה מפנקת
שמשלבת את כל הטוב מהטבע ומהשדה
שמשלבת את כל הטוב מהטבע ומהשדה
ארוחה מפנקת שהוכנה במיוחד בשבילכם
ארוחה מפנקת שהוכנה במיוחד בשבילכם
(לא תצטרכו לעמוד ולבשל הכל מאפס, אנחנו מפנקים אתכם במקסימום)
(לא תצטרכו לעמוד ולבשל הכל מאפס, אנחנו מפנקים אתכם במקסימום)
תלמדו איך להשתמש בצמחים במטבח בצורה הכי טובה
תלמדו איך להשתמש בצמחים במטבח בצורה הכי טובה
בנוסף, בחלק מהמפגשים נקיים סדנת רקיחה
בנוסף, בחלק מהמפגשים נקיים סדנת רקיחה
לשימוש בצמחי המרפא
לשימוש בצמחי המרפא
בסיום המפגש נחזור על מה שלמדנו היום ונסקור נושא רוחבי בליקוט
בסיום המפגש נחזור על מה שלמדנו היום ונסקור נושא רוחבי בליקוט

הקבוצה בשבילך אם:

נמאס לך לבחור בין טעים לבריא

מעניין אותך להבין את המדע מאחורי צמחי מרפא

את/ה אוהב/ת לבשל ופתוח/ה לטעמים חדשים

חשוב לך לדעת מה נכנס לגוף שלך

את/ה מחפש/ת דרך טבעית לשמור על הבריאות

לקטים

טיילים וחובבי טבע

מדריכי טיולים

מטפלים ומרפאים

שוחרי בריאות

רופאים, אחיות ואנשי בריאות שרוצים לגלות כלי טיפול נוספים

רופאים, אחיות ואנשי בריאות שרוצים לגלות כלי טיפול נוספים

הייטקיסטים שמתגעגעים לאוויר הפתוח

הורים שרוצים שהילדים שלהם יצאו מהמסכים

כל מי שרוצה לנשום אוויר נקי, לחיות בריא, לאכול נכון יותר ולהנות

מה יהיה בכל מפגש?

כל מפגש של הקבוצה משלב בין לימודים תיאורטיים לבין התנסות במטבח
(לחצו על כל מפגש בכדי לקרוא בהרחבה)

תגלו את מה שרק מקצוענים יודעים:

  • איך כל טעם משפיע על הבריאות
  • למה דווקא הטעם המר מנקה את הכבד (ואיך להסוות אותו בלי לאבד את הכוח המרפא)
  • הטריק של "עיוורון הריח" – למה 80% מהטעם זה בעצם ריח, ואיך להשתמש בזה לטובתכם
  • הקשר המדהים בין ארומה לרפואה
  • תרגיל הטעימה העיוורת שישנה איך שאתם מבינים טעם
  • מיפוי אישי: איזה צמחים מתאימים בדיוק לכם
  • הסוד היפני לאומאמי צמחי – איך להפוך כל מנה לממכרת

תיקחו הביתה: תערובת מלח צמחי מרפא אישית (שווי 50 ש"ח) + מפת הטעמים האישית שלכם

תלמדו את השיטות המתקדמות של צמחי המרפא:

  • "מיצוי קר" vs "מיצוי חם" – מתי כל שיטה הופכת את הצמח לסופר-אפקטיבי
  • תסיסה כמכפיל כוח: איך להפוך צמח רגיל לפצצת פרוביוטיקה
  • הנוסחה המדויקת: כמה זמן, באיזו טמפרטורה, עם איזה נוזל – לכל צמח
  • איך לחלץ רכיבים פעילים בלי להרוס אותם
  • הסוד למשקאות מרפאים 
  • למה חום הורס ויטמינים ואיך לעקוף את זה

תיקחו הביתה: חומץ צמחים מותאם אישית + מדריך טמפרטורות למיצוי מושלם

הטכניקות שהופכות צמחי מרפא למנות מסעדה:

  • אלכימיה של טעמים (כמו במסעדות יוקרה)
  • "מסכת השומן" – איך שומן נכון מסתיר מרירות (בלי לפגוע ברכיבים הפעילים)
  • עקרון ה-"קריספי-קרמי" שגורם למוח להתמכר לאוכל בריא
  • הפורמולה המנצחת: איך לאזן 5 טעמים ב-3 רבדי ארומה
  • "טריק הסף" – להכניס צמחי מרפא מתחת לרדאר הטעם (אבל מעל סף היעילות)

תבשלו ותאכלו במקום:

  • סלט מרירים שילדים מבקשים תוספת
  • מרק "חיסון טורבו" שטעים כמו של סבתא
  • רוטב "הקסם הירוק" שהולך על הכל

תיקחו הביתה: 10 מתכונים מנצחים + טבלת החלפות גאוניות (עגבניה=תות!)

תכננו מטבח מרפא שעובד בטייס אוטומטי:

  • תכנון תפריט מרפא לכל עונה
  • התמודדות עם אתגרים רפואיים של כל עונה
  • "מקפיא הפלא" – 6 תכשירים קפואים שהופכים כל ארוחה לתרופה
  • שיטת ה-"נגלה השבועית" – 30 דקות ביום ראשון = תרופות טבעיות לכל השבוע
  • "הארון הסודי" – 7 תערובות יבשות שמחזיקות חודשים ומרפאות
  • מפת העונתיות: מה לקטוף, מתי לקנות, איך לשמר – לכל חודש בשנה

תיקחו הביתה: לוח תכנון שנתי 

תצאו עם ארגז כלים מלא לכל מצב:

  • בטיחות ומינונים
  •  

פרוטוקולים מדויקים ל:

  • בוקר אנרגטי (בלי קפה!) – 3 תערובות שמעירות טוב יותר
  • ערב רגוע – המתכון שגורם לילדים להירדם ב-15 דקות
  • מערכת עיכול של ברזל – פרוטוקול 7 הימים לבטן שקטה
  • חיסון טבעי – התוכנית המלאה מספטמבר עד אפריל

הבונוס הסודי:

  • מדריך "צמחים שאסור לערבב" (מידע קריטי שיכול למנוע נזק)
  • חישובי מינונים מדויקים (כולל לילדים)
  • "מתי אוכל זה לא מספיק" – לדעת מתי ללכת לרופא

הפרויקט הסופי: כל משתתף/ת יוצר/ת ספר מתכונים מרפאים אישי + מצגת של מנה אחת מושלמת

מה עוד מקבלים מי שמצטרפים לקבוצה?

מנוי שבו מקבלים בוואטסאפ ודרך אפליקציה ייחודית בכל שבוע מידע על צמח מרפא עונתי

בכל שבוע תקבלו מידע מלא על צמח מרפא שצומח ממש עכשיו:

מה איכויות המרפא שלו, איך משתמשים בו ולאיזה מטרות.
בכל שבוע תקבלו מתכונים מבריאים עם הצמח השבועי.
זה יאפשר לכם להיות מחוברים למה שקורה בטבע עכשיו.

משתתפים מקורסים אחרים משתפים

״ אביבית אין עליך אני יוצאת מכל מפגש מאושרת ומעושרת מהחוויה ומהשפע הנגלה אלינו. הקורס נגמר עוד רגע אבל זו רק התחלה ״
ענבר עיני, נטורופתית
״ בהתחלה חששתי שלא יהיה מספיק מידע, חששתי שהטיולים יהיו מעייפים, חששתי שאני לא אתחבר לאנשים , חששתי שאני לא אצליח ליישם בפועל את מה שלומדים אבל היה יותר מידע ממה שיכולתי בכלל לדמיין, הטיולים לא היו מעייפים אלא הם היו בדיוק כמו שצריך, כבר אחריי המפגש הראשון התחלתי לזהות צמחים בכל מקום, ללקט ולהסביר לאחרים. אי אפשר להבין כמה כיף ושחרור יש במפגשים שלנו, אבל הסרטון מעביר את זה בצורה הכי טובה שאפשר:) יש שפע ענק, בופה שלם מסביבנו, רק צריך להכיר "
בת-אל קורי
״ ממליצה בחום לכולם לעבור את החוויה הזאת עם אביבית ועם אנשים טובים ומיוחדים מכל רחבי הארץ..."
קרן שיטרית
״ "קורס נפלא ! פעם בחודש יוצאים לטבע, מטיילים, מלקטים ומבשלים, כל פעם באזור אחר בהתאם לעונות השנה ולצמחיה שיש באותו זמן. חוויה נפלאה והמון ידע מועיל ומעשי.. תודה לאביבית הנהדרת על האהבה וההשקעה. קיבלתי המון "
טל לביא, שפית טבעונית
״ אני מחכה כבר למפגש הבא! תדעי שהמפגשים בקורס הם חגיגה לנשמה שלי 💗 היציאה לטבע אבל לא כדי להסתכל ״סתם״ מסביב (למרות שגם זה ממלא את הנפש) לדעת לזהות מה גדל ומתי להכיר מה גדל על האדמה של הארץ שלי ולדעת לשלב הכל במזון זה ידע ששווה זהב. ידע ששכחנו וקצת איבדנו ואנחנו רוכשים אותו בחזרה לאט לאט.. ואז אני חוזרת הביתה מוארת אחרי מפגש בקורס והבת שלי (בגיל 3!!) מחכה לשמוע מה למדתי ב״קורס של הצמחים״ (ככה היא קוראת לו) אני מראה לה את התמונות והסרטונים והיא רוצה שאספר לה הההההכל! והיא מכינה יחד איתי מרקחות בבית מהצמחים שליקטתי. בקיצור, איזו זכות להיות חלק מהקורס שלך השנה תודה עלייך אביבית אהובה! 🙏🏼🌱👩🏻‍🌾 ״
ליבנת - הרבליסטית קלינית
״ בהתחלה קצת חששתי להצטרף לקורס, גם לא בדיוק הבנתי מה זה אומר ללכת בטבע וללקט, פחדתי שאני לא אצליח להבדיל בכלל בין הצמחים, שההליכה תהיה לי לא פשוטה, אני לא מאנשי ההישרדות, מאוד עניין אותי עולם הצמחים ולהכיר מה שיש סביבי, אבל תהיתי מה יש סביבי. בקורס גיליתי את הכוח של קבוצה, וגם שהכל מאוד מאורגן, פשוט ונעים. הצמחים הפכו מכתם ירוק שהוא לא ברור לי למשהו מוכר וטעים. למדתי להכיר צמחים, לזהות, לדעת מה מתאים ומה לא. במהלך הקורס חוזרים על הדברים וזה מתחדד. נהנתי מאוד מהשהות בטבע, מההליכה ומההיכרות הזאת - מה שהוא ירוק וזר הופך למשהו שקרוב ומוכר. הפכנו לקבוצה מאוד מגובשת, מחכים למפגש אחד עם השני. לא חשבתי בכלל שזה יהיה מה שאקבל בקורס, לא הבנתי שתיווצר שם כזאת תחושה טובה שהשהות בטבע וההיכרות עם הטבע נותנת."
אביה בראל - נטורופתית
״ וואו! יום גשום מופלא... "אנשי יום רביעי" נפגשו ללקט מגוון נבטים וירוקים, תוצרת האדמה החורפית בחורש... יו! שוב חזרתי הביתה מדיפה ריח של מדורה, שוקלת עוד קילו מבוץ בנעלים, עייפה, אבל... מההה זההה מרוצה!! היה שוב יום מופלא בחיק הטבע, ניחוח החורף, דבש החרובים וקבוצה איכותית של מלקטים... שף אחד מקסים ועוד אביבית מושלמת אחת... כיף!! ״
דואן חנן - אקולוגית מנהלת פרוייקטים של העצמת נשים מכללת פרמה
״ היום העזתי! הזמנתי קבוצת חברים ללקט איתי ולהכין מטעמים בהשראת אביבית. החברה לא האמינו... הכניסו גדילן, סרפד, חרדל ועולש לקדרה, לרטבים ולתבשילים. הקמנו עמדות פויקה, פיתות מחמצת כוסמין לתפארת על הסאג' והכל טבעוני... מה! בלי בשר? הסקפטים החזירו הביתה את הסנדוויץ עם הנקניק בבושת פנים... כיף של חברים! כיף של אוכל! כיף ללקט ולישם מה שלמדתי בקורס. ״
מאיה כהן - מהנדסת בניין
״ תודה על יום מופלא, לוקיישן מושלם, לימוד, ליקוט וארוחת שף שאין לה מתחרים גם לא במסעדות שף מדופלמות. ״
דורית ס. - עו"ס
״ יום ליקוט שכולו אמנות... בנוף ירוק ופסטורלי, שנלקח כמו שורה או בית משיר כפי שהגדירה אותו אביבית. עם ענני נוצה בשמיים תכולים והשתקפויות העצים בנחל שצויירו במיוחד עבורנו ביד אמן. ומנצח קולינרי אחד יחיד ומיוחד שתזמר ותזמן את כולנו למוסיקה של טעמים עילאיים... תודה!! ״
דורית מורג - מטפלת
״ תודה! את אדירה! וההשפעה שלך על החיים שלי, התזונה שלי ואיכות הטיולים שלי ענקית! אני חי את זה! לקחתי חבר שלי שהוא מורה דרך לפתוח את ערוץ הליקוט בחיים שלו! ״
חן - אח בבית חולים
״ מאז אני מסתכלת על הטבע באופן הרבה יותר מכבד. אני מזהה אוכל *בכל* מקום. אני חיה את העונתיות, את הזמניות, את המחזוריות של הצמחים. אני מתרגשת עם הגשם הראשון עם יציאת הנבטים הראשונים ואני מתרגשת כשהזרעים מתייבשים על הצמח ומפיצים את עצמם לעונה הבאה. הקורס הזה היה צעד כל כך משמעותי עבורי בחיבור לטבע שהרגשתי שאני רוצה. בהבנה מה קורה סביבי? מה גדל סביבי? מה אכיל? מה רעיל? מה צמח מרפא? מה האיכויות של כל צמח? וואו כמה ידע. הקורס הזה "הכריח" אותי לצאת לטבע, קבוע. ככה שגם זכיתי - להכיר מקומות מהממים בארץ - להכיר אנשים מופלאים שהיו איתי בקורס - לאכול בסוף הסיור ארוחה ממש מפנקת ומיוחדת שמשלבת את הצמחים שלמדתי במהלך הסיור אז בעצם העברתי את הזמן בטבע + עם אנשים נפלאים + ארוחה מדהימה מה צריך יותר מזה בחיים? מתנה נפלאה שנתתי לעצמי. ומאחלת לכם גם 🍁 ״
בת-אל קורי - תזונאית טבעית ושפית טבעונית

איפה? מתי? כמה?

איפה זה קורה:

נפגשים כל פעם במקום אחר בטבע באזור שבין חיפה לירושלים.

מתי: נפתחות שתי קבוצות לבחירה

קבוצת ימי שלישי

23.12

13.1

3.3

24.3

25.6

קבוצת ימי שישי

19.12

2.1

27.2

24.4

22.5

שעות המפגש: 12:00 עד 15:00.

מה קורה במפגשים: לומדים על הטעמים והצמחים, מכינים ואוכלים.

כמה עולה כל הטוב הזה?

ההשקעה שלך (כולל הכל)

360₪ לחודש   * 5 תשלומים

סך הכל: 1800 ש"ח.

למי שלא רוצה להתחייב לכל המפגשים - העלות למפגש בודד היא 399 ש"ח.

100% אחריות

14 ימי אחריות
ומקבלים את הכסף בחזרה בניכוי דמי ההרשמה!

אני רוצה איתי בקבוצה רק אנשים שבאמת רוצים ללמוד ולהכיר עוד.

אם תרגישו שהקבוצה אינה מתאימה לכם מכל סיבה או שאינכם מתחברים, אל תהססו לדבר איתי.

אם הבנתם שאתם לא רוצים להמשיך אחרי המפגש הראשון או השני אני מתחייבת שתקבלו את כספכם בחזרה (בניכוי דמי הרשמה המפורטים בתנאים), בלי שאלות ובלי הסברים!

אם מסקרן אתכם העולם הקסום של צמחי המרפא,
עכשיו זו הזדמנות מופלאה להיכנס לקבוצה!

להרשמה לקבוצה מלאו את פרטיכם

בונוס: לנרשמים לכל סדרת המפגשים עד 1/11/25
משחה טבעית לעזרה ראשונה במתנה

מי מעבירה את הקבוצה?

אביבית ברקוביץ – מומחית לליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא

מדריכה מאושרת ומומלצת על ידי עמותת פטריות הבר בישראל!
אני מדריכת ליקוט מוסמכת ומנוסה MsC. Sce. תמיד אהבתי לטייל בטבע,
אבל לא תמיד הכרתי את הטעם של הטבע.
הרגשתי החמצה – שיש עולם שלם בטבע שאני לא מכירה.
למזלי, לפני כמה שנים הגעתי במקרה לסיור ליקוט והתאהבתי.
אני אוהבת את החוויה הכיפית הזאת בטבע שבה אני הולכת בטבע,
אוספת צמחים טעימים, מכינה ארוחה מלאה מהטבע, שמפוצצת בויטמינים ומינרלים שכבר אין באוכל של היום (פתאום כבר לא חסר לי ברזל),
חוזרת הביתה מלאת אנרגיה ועם תחושה מצויינת.

חקרתי ולמדתי ליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא אלפי שעות. כתבתי את ספר הליקוט ״הטעם שבטבע״ והספר ״המדריך לאוהבי טבע״ שהפכו לרבי מכר וזכו לתגובות אוהדות בתקשורת. בשנים האחרונות הכשרתי עשרות מורים לליקוט שמלמדים בהצלחה במסגרות השונות.

מיד אחרי שהתחלתי לעסוק בליקוט הבנתי שלהכיר את הצמחים ואת החומרים הפעילים זה לא מספיק. שכדי להיות בריאים באמת צריך לדעת איך לשלב את הצמחים במטבח הביתי.

מאז למדתי מהשפים הטובים בארץ, חקרתי את המדע של הטעם, והבנתי את הסוד: הטבע כבר יצר אוכל מושלם – גם טעים וגם מרפא. אנחנו רק צריכים ללמוד את השפה שלו.

היום אני מלמדת מאות אנשים בשנה איך להפוך את המטבח שלהם למקום של בריאות והנאה – בלי פשרות.

אני שמחה לחלוק את הידע הזה כדי לראות את האור שנדלק בעיניים , ובגלל שזו דרך מעולה לשמור על הבריאות ועל הסביבה שלנו. נתראה בטבע!

שאלות נפוצות

הקבוצה הזאת היא קבוצת למידה על צמחי מרפא. זה לא קורס ליקוט. המרכז שלנו יהיו צמחי המרפא והמטבח.
נעשה סיור קצרצר סביב המטבח שלנו בטבע, אבל זה לא קורס שמלמד ליקוט.
כן. כל הארוחות 100% טבעוניות. 
האוכל טבעוני ומורכב רק מירקות, פירות, דגנים, וקטניות.
מה שאנחנו רוכשים נרכש בחנויות כשרות (המפרישות מעשר וכל מה שצריך).
הכלים הם כלים טבעוניים שלא היה בהם דבר אחר.
לכן הכשרות היא פרווה.
אם אחרי השיעור הראשון הבנת שהקורס לא מתאים לך,
נחזיר לך את העלות פרט ל1000 ש"ח דמי ההרשמה.
אם לא מסתדר לך להגיע לאחד המפגשים, אפשר בהודעה של יותר מ48 שעות מראש בדוא"ל
 להצטרף למפגש באחת הקבוצות המקבילות בשנה הבאה.
בכל קבוצה יש עד 25 משתתפים.
כל המפגשים מתקיימים בטבע – במקומות הכי יפים שרק מעטים מכירים.
כל פעם במקום אחר – בטווח שבין ירושלים לחיפה.
המיקומים הספציפיים של המפגשים נקבעים שבועיים לפני מועד המפגש על פי השפע שבטבע באותו זמן.
ההגעה למפגשים היא עצמאית.
שבועיים לפני המפגש תקבלו מייל מסודר עם הוראות הגעה מסודרות וקישורים לתוכנות הניווט.​
לא. מיקומי המפגשים נקבעים כך שיהיו נגישים לכל רכב. אפילו הנמוך ביותר.
הנסיעה חלקה ונוחה ואין שום מכשול בדרך.
כן. אפשר לשלם פר מפגש.
ההצטרפות למפגש בודד היא על בסיס מקום פנוי ובעלות של 430 שח לכל מפגש.

קבוצת ימי שלישי:  23.12, 13.1, 3.3, 24.3, 26.5.

קבוצת ימי שישי: 19.12, 2.1, 27.2, 24.4, 22.5. 

בין השעות 12:00 עד 15:00.

נשאר לכם עוד צעד קטן, ואתם בפנים! מלאו את הפרטים כאן: