מיני קורס ליקוט מלקטים ומבשלים
להפוך כל טיול בטבע להרבה יותר טעים, ולהבין איך עובדים עם צמחי הבר במטבח
מיני-קורס שיגרום לך לצאת אל הטבע,
לנשום קצת שלווה בתוך המרוץ המטורף של החיים.
לקבל את הבטחון לצאת לטבע וללקט
לדעת איך לעבוד עם הטעמים של הטבע במטבח.
הטבע כבר לעולם לא יראה לך אותו דבר…
למה יצרתי את הקורס הזה?
כבר יותר משנה אני מסתובבת בטבע עם השף נדב מלין.
כל פעם אנחנו נפגשים במקום אחר, בנוף אחר, מלקטים, ואז הוא לוקח אותי למטבח שלו
ומראה לי מה זה!!!
כי אם עד אותו יום חשבתי שאני מכירה את צמחי הבר,
במטבח שלו אני מגלה כל פעם מחדש, ש… הכל יכול להיות יותר!
נדב הוא אומן. אומן של טעמים. יוצר במטבח.
הדרך בה הוא חושב על האוכל, מבין אותו ומכין אותו היא קסומה בעיני.
פעם חשבתי שיש לו כוחות על.
פעם חשבתי שהוא יכול להפוך כל צמח למעדן, כי יש לו אבקת קסמים.
היום אני מבינה שיש לו המון ידע והבנה עמוקה של איך עובדים במטבח.
(כן, עם תואר ראשון ושני בקולינריה שלמד באירופה, ועם נסיון רב במסעדות של כוכבי מישלן, הייתם מצפים ללא פחות מזה, נכון?).
בכל פעם שאנחנו יחד אני לומדת קצת.
אבל תמיד מדגדג לי בידיים ללמוד עוד, ובצורה מסודרת.
לכן יצרתי את הקורס הזה.
כדי לדעת לחשוב כמו שף. מה הולך עם מה? איך לשלב טעמים? איך להפוך כל צמח לכוכב?
והכל טעים ובריא.
אני מזמינה אותך ללמוד איתי:
ליקוט מעמיק של צמחי בר ופטריות – הטבע כבר לא יראה לך אותו הדבר.
סדנת בישול של שף שמעביר את דרך המחשבה שלו על אוכל כך שהמטבח לא יראה לכם שוב אותו הדבר.
ארוחת גורמה מפנקת + יין איכותי ללא הגבלה.
תאריכים: 2.2 ביער בן שמן, 2.3 ביער אשתאול , 6.4 באזור המרכז.
למה לך קורס ליקוט?
לצאת לטבע
פעם בחודש לקחת יום לעצמך, לקחת פסק זמן מהשגרה, העומס, הסידורים, קניות, עבודה, מחויבויות, להתנתק מהטלפון והלחץ, ולצאת לנשום.
ללמוד ידע עתיק
להסתובב בטבע ולהרגיש בבית, שהכל מוכר ויש לך ביטחון; מה זה הצמח הזה, האם הוא אכיל או לא, מה ממנו אפשר לאכול ומתי, למה הוא טוב, ואיזה צמח יעזור להרגיע עקיצה או שריטה
להכניס טעמים חדשים הביתה
בכל מפגש השף נדב מלין ילמד אותנו איך לשלב את צמחי הבר במטבח הביתי. איך לאזן טעמים ולהגיע לתוצאות מדהימות.
לטייל במקומות שלא תכיר בדרך אחרת
"המקומות הכי יפים בארץ, בטיולים של הליקוט זה לא מסלולים שאתה הולך בדרך כלל. כי זה מיועד לאזור של צמחי מים, צמחי מדבר, קטניות, בלוטים, והמסלול לא דומה לשום מסלול אחר." – שלי
להעביר את זה הלאה
אין דבר יותר כיף מלהעשיר את הסביבה שלך בידע הזה, לחבר גם את הילדים (והנכדים) לאהבת הטבע ולעושר שהוא מציע, לצאת לטיול עם המשפחה או חברים, להוסיף עוד מימד לטיול שיגרום לכולם גם להבין מה יש סביבם וגם ליהנות מהטעם שלו.
בשביל החיבור
"הקורס הזה נתן לי הכל! גם חיבור לטבע, לאדמה, גם לימוד של צמחי ארץ ישראל, גם מה אפשר להכניס למטבח שהוא טרי ולא מרוסס, וגם חיבור לאנשים מדהימים שעוסקים בדברים שמעניינים אותי, זה היה מאוד חסר לי בשגרה." – דורית
מה תקבל בקורס?
את הבטחון של 100% ללקט בטבע וגם ליד הבית
מעטפת של ידע וחוויה תוך כדי תנועה וטעימה,
הדרכים הכי טובות לשלב את הצמחים במטבח בצורה בריאה,
יחד עם כל האמצעים לחזור אל הנלמד בכל מקום, בכל עת, ולכל החיים.
צפו בהמלצותיהם של משתתפי הקורסים שלנו
אני מטפל בצמחים אבל הרגשתי שככל שהזמן עובר שהמרחק ביני לבין הצמח גדל. הקורס של אביבית קירב אותי לטבע ופתח לי ערוץ שהיה חסום הרבה זמן.
עומר
הרבליסט קליני
אני מורת דרך הרבה שנים. קיבלתי מהקורס הזה עיניים חדשות. ההתלהבות מהנבטים של הצמחים שאני אכיר רק באוגוסט היה בשבילי מתנה ענקית.
עליזה
מורת דרך
היום הזה בחודש זה כמו לחבר שקע לתקע. להתחבר לטבע, להתחבר לבחוץ, לאוויר למזג אוויר, לחוסר טכנולוגיה, לגעת בדברים עצמם, מדהים.
חגית ורויטל
פתאום שבאתי – וואו נפתח עולם ענק של מלא קולינריה , שזה התחום שאני באה ממנו וזה ממש פתח לי ערוצים חדשים של ידע ושל יופי אינסופי.
עתליה
שפית
כמטפל אתה משתמש בכל מיני צמחים, אתה ממליץ למטופלים. פתאום אתה רואה את הצמחים שאתה עובד איתם ביום יום. פתאום אתה נתקל בהם בטבע.
רועי
מטפל ברפואה סינית
לא האמנתי עד שהתחילו המפגשים עד כמה אני אלמד ואתאהב. חיכיתי כל חודש למפגש. הקורס הזה ילווה אותי כל החיים.
סילבינה
מטפלת בתנועה ופסיכותרפיסטית
מה עוד תקבל בקורס?
אוסף המקומות הקסומים של הלקטים
אוסף מקומות מהיפים בארץ, לא מוכרים לקהל הרחב ועשירים מאוד בצמחי בר למאכל ולמרפא.
למקומות האלה תיהנו לחזור שוב ושוב, לבד, עם חברים או עם המשפחה.
שווי המתנה: 300 ש"ח
מענה טלפוני אונליין
אתכם בטלפון ברגע של התלבטות בטבע,
לקבל מידע ולהתייעץ.
שווי המתנה: 1000 ש"ח
קבוצת פייסבוק סגורה למענה אישי לכל שאלה
מענה לכל שאלה תוך 24 שעות. בנוסף, תוכלו לשתף את הקבוצה בהתקדמות שלכם, בדברים שגיליתם, בהתלבטויות וחוויות ולקבל את הפידבק ואת התמיכה מהקבוצה - חוויה מדהימה בפני עצמה!
ההשקעה שלך
כמה עולה להפוך את הטבע למזווה וארון התרופות שלך
21 שעות של חוויה לכל החושים בליקוט צמחי בר למאכל ולמרפא
וליווי צמוד שנמשך גם אחרי שהקורס נגמר?
ההשקעה שלך היא:
400 ש"ח * 3 תשלומים בלבד
(המחיר כולל 3 מפגשים, סדנאות בישול עם השף נדב מלין, ארוחות מפנקות, יינות משובחים שהותאמו לארוחה, וחומרי הלימוד, תמיכה שוטפת ומפגשי מתנה)
* פחות ממנוי לטלויזיה בכבלים, פחות ממנוי לחדר כושר.
100% אחריות
אחריות מלאה ללא אותיות קטנות
אני רוצה איתי בקורס רק אנשים שבאמת אוהבים לדעת ולהכיר עוד את הטבע שמסביבם. אם תרגישו שהקורס אינו מתאים לכם מכל סיבה או שאינכם מתחברים, אל תהססו לדבר איתי ולקבל את הכסף בחזרה. אני מתחייבת – אם הבנתם שאתם לא רוצים להמשיך את הקורס אחרי המפגש הראשון או השני קבלו את כספכם בחזרה (ללא דמי הרשמה), בלי שאלות ובלי הסברים!