מלקטים מבשלים מאוצרות הטבע

הטבע כבר לא יראה לכם אותו הדבר... ויהיה לו טעם אחר לגמרי...

סדנת יום בהנחיית אביבית ג'וטי ושף נדב מלין :

נצא אל הטבע,

ננשום קצת שלווה בתוך המרוץ המטורף של החיים.

נכיר צמחי הבר למאכל ולמרפא של העונה,

נדב ילמד איך לעבוד עם הטעמים של הטבע במטבח.

הטבע כבר לעולם לא יראה לך אותו דבר…

 

נפגשים ב16.3 בשעה 9:30 בבית זית.

הצצה לארוחה:

מה בסדנא?

ניפגש ב9:30 בבית זית, 

נטייל בטבע היפייפה של הרי ירושלים נכיר ונטעם את צמחי הבר למאכל ולמרפא של העונה.

נלקט את הצמחים לארוחת הצהריים.

ואז לקראת הצהריים, נביא את השלל שלנו למטבח של השף נדב מלין.

 

נדב יערוך לנו סדנת בישול בה ילמד איך משלבים את הטעמים.

כשנדב מדבר איתי על אוכל, אני מבינה למה טעמים מסויימים וטכניקות עובדות ברמה המולקולרית. כי הוא מבין אוכל כל כך לעומק.

הוא ילמד איך עובדים שילובים במטבח ובאיזה טכניקות כדאי להשתמש.

בסוף הסדנא – ארוחת שף עם יין טבעי ללא הגבלה שיוצר במיוחד לסיור שלנו.

 
איך הכל התחיל?

כשפגשתי את השף נדב מלין 
בפעם הראשונה בטבע,
הרגשתי שמשהו בו שונה.

שהוא לא סתם עוד מישהו שיודע לבשל ויתן לי מתכונים…

כשהראיתי לו צמחים, 
הוא התחיל לדבר על הטעמים שלהם
ועל איך הוא רוצה לעבוד איתם במטבח
והרגשתי שפגשתי אלכימאי.

נדב למד גם את התיאוריה של הקולינריה (תואר ראשון ושני באירופה), 
וגם עבד במסעדות הכי טובות בעולם עם כוכבי מישלן והכל (מי אמר מוגריץ ולא קיבל?).

והוא מבין אוכל בצורה אלכימית לגמרי.

כשהוא מדבר איתי על אוכל 
אני מרגישה שאני בשיעור כימיה,
אבל ההבנה של הכימיה של האוכל
מאפשרת לו להיות קוסם במטבח.

הסדנא הזו לא תשפיע רק על הבילויי שלכם בטבע
היא תעשה לכם מהפכה במטבח!

זו הרפתקאה טעימה בטבע, 
תכירו לעומק את צמחי הבר והפטריות של העונה.

אני אשתמש בכל טכניקות הלימוד שפיתחתי בשנים האחרונות 
כדי שיהיה לכם הכי קל ללקט בבטחון וגם אספק את התמיכה המתאימה לזה.

אתם יודעים שיש לי אמצעים מיוחדים 😉

 

אז… 
למה אני עושה את הקורס הזה עם נדב?
כי אני יודעת שהשילוב בינינו הוא זיקוקים לאנשים.

ראיתי את זה קורה.

אם אתם רוצים זיקוקים בטבע ובמטבח
ואתם רוצים להחזיר איתנו את המישלן לטבע

בואו, 
אנחנו כבר מדליקים את האש….

 

** בכל פעם שאנחנו מוציאים סיור או קורס הם מתמלאים בצ'יק.

לכן, בפעם האחרונה לעונה, אנחנו מוציאים את האירוע הזה.

כדי לדעת לחשוב כמו שף. מה הולך עם מה? איך לשלב טעמים? איך להפוך כל צמח לכוכב?

שף שמעביר את דרך המחשבה שלו על אוכל כך שהמטבח לא יראה לכם שוב אותו הדבר.

ארוחת גורמה מפנקת + יין איכותי ללא הגבלה.

אם יש לך שאלות, מלא פרטים ונחזור אליך:

מה תקבל בסיור?

סיור ליקוט חווייתי להיכרות עם צמחי הבר למאכל ולמרפא

הדרכים הכי טובות לשלב את הצמחים במטבח בצורה בריאה,

מעטפת של ידע וחוויה תוך כדי תנועה וטעימה, 

ארוחת שף מפנקת ועשירה הכוללת יין טבעי ללא הגבלה.

מה אומרים משתתפי הסדנאות שלנו?

ההשקעה שלך

 כמה עולה החוויה השלמה,

כולל סיור ליקוט

סדנת בישול

וארוחת צהריים של השף נדב מלין?

ההשקעה שלך היא: 

300 ש"ח בלבד 

נפגשים ב16.3 ב9:30 בבית זית

יש לכם שאלות?

מה התלמידים אומרים עלינו?