איך מלקטים את זרעי הסרפד בלי צריבות?
איך להנות מכדורי הויטמינים והמינרלים העוצמתיים שיש לטבע להציע?
הכל בסרטון הזה שצילמתי.

כשהכדורים יבשים – בצבע חום כמו בסרטון הם כבר לא צורבים.
אפשר לראות איך בסרטון אני נוגעת בהם ולא נצרבת בכלל.
הם ממש מתפרקים לי ביד.

סרפד הוא המולטיויטמינרל של הטבע.
זרעיו עשירים ב:
חלבון, סידן, ברזל, מגנזיום, אבץ, ויטמיני A, B, C, D וK וחומצות שומן חיוניות,
והמון קרטנואידים הידועים כנוגדי חימצון עוצמתיים ומונעי מחלות.
בזמנם הפנוי הם גם תומכים בפעילות בלוטת התריס.

אז קבלו מתנה לקיץ מהמרכז המקצועי לליקוט

** תודה מיוחדת ל Albert Keshet על התמונות היפייפיות.

קיץ בריא לכולנו
– אביבית ג'וטי ברקוביץ' – המרכז המקצועי לליקוט

השארת תגובה